Posilovač brzd
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
brzdy
...to JRD McLaren já už tomu nerozumím moje zkušenost: co je polské to je špatné viz " Delphi "....( vzpěry zadních dveří vydržely 3 měsíce )...a ty teď proklamuješ polské destičky ( můžou se vyrábět i jinde Delphi nevyrábí jenom v polsku....ale já se opravdu snažím být objektivní....teď jsem zjistil, že v Jelzci v polsku se vyrábí motory pro Toyotu Corolo pro brity. Já opravdu už nevím....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Sú to skoro tie isté ako má JRD McLAREN, len majú v strede drážku. Chalani čo majú Vectry A s týmito brzdami hovorili, že pokial tam dal platničky bez toho zárezu, tak to nebrzdilo. Po narezaní drážky to začalo brzdiť ihneď. Doteraz som si myslel, že Ferodo je asi o dve triedy vyššie ako Delphi, ale opak je pravdou.
brzdy
....to floppy mám nesii a po výměně kotoučů jsem dal LUCAS destičky a samozřejmě jsem je prořízl ( to dělá u nás, každý meccanico - taliano z pláně ) šikmo blíže k jednemu konci - proti otáčení kotouče pilkou na železo ( z důvodu odstranění případných nečistot ), vzadu mám pakny z Krče, které jsou už z výroby jako půlené zářez uprostřed ( viděl bych ho radši opět šikmo - odvod nečistot ). A i dle palikxe brzdí nesie nadstardartně - velmi dobře.
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico