K VECI SPOJKA ANI LOZISKO NIC SE NEOZYVALO SAM PETR PO MEM TVRZENI ZE TO MA ASI ZA PAR PREDE MNOU SEDEL V LEGANZE NASTARTOVANE A PRERAZOVAL MEZ 1 A ZPATECKOU A REKL ZE VYPADA JESTE DOBRE!
VSE CO JSEM O AUTE VEDEL JSEM MU REKL.OD SRAZU OLSOVEC 2009 JSEM S NI TEMER NEJEZDIL, JAK JSEM S NI JEZDIL SAMO BYLA V SUPER STAVU A STARAL JSEM SE VIC NEZ ZDRAVO I PODLE MECHANIKU ALE JAK JSEM JEZDIT PRESTAL TAK I STARAT A VEK A TO ZE STALA SE NA NI PODEPSALO A TAKY PODLE TOHO BYLA PRDEJNI CENA.
Tudiz Pavle blbe reci ze se musela ozyvat ze bys nejel s ni ani na nakup o brzdovce ze pamatuje zisku atd si priste nechej kdyz vis o tom prd!
Jinak u octavky remen je jen na alternator neni na posilovac rizeni?S tim bych ja naopak vedet ze mam takovy remen se nehnul od baraku nez vedet ze mi to nekde rubne na dalnici v kriticke situaci s rodinou a detmi v aute nebude kde to odstavit bezpecne auto a smete me pri vymene nakladak tak to dekuji pekne na tohle ja nemam.
O nic nejde ja mam svedomi ciste ale priste jak neco budes psat tak at se zas moc neunahlis
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)