no nakoniec som sa rozhodol dať to do servisu obehal som tri na okolí
a nikde nevedia čo tomu može byť tesnenie to asi nebude lebo to by tlačilo vodu aj keby bol studený motor a mne to robí iba keď sa prehreje ale prečo
to nevie nik,pumpa je dobrá aj tyermostat aj zátka, tak neviem dať vimeniť tesnenie pod hlavou alebo nie?V servise vravia že chyba bude inde na počítači sa to nedá zistiť nemal niekto
podobný problém?
Espero sa prehrieva a tlačí vodu z nádržky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: espero sa prehrieva a tlačí vodu z nádržky
Asi po dvoch hodinách jazdy najmä v kopcoch mi nedalo chcel som pozrieť či mi netlačí vodu z nádržky hneď ak som vypol motor vyrovnávciu nádržku som nemohol otvoriť lebo tlačilo vodu vonka ale zaujímavé na tom je že teplomer
ukazoval normálnu teplotu a motor mal normálnu prevádzkovú teplotu nebol vôbec prehriaty
podarilo sa mi ju otvoriť asi po 5 minutach oco vraví že je to normálne ked je tam tlak tak to musí robiť ale mne sa to nezdá neviem má to tak byť alebo nie čo myslíte?Už budem asi paranoik.
ukazoval normálnu teplotu a motor mal normálnu prevádzkovú teplotu nebol vôbec prehriaty
podarilo sa mi ju otvoriť asi po 5 minutach oco vraví že je to normálne ked je tam tlak tak to musí robiť ale mne sa to nezdá neviem má to tak byť alebo nie čo myslíte?Už budem asi paranoik.
To ze sa viecko blbo otvara je pri natlakovanej nadrzke normalne. ALe voda mi pri vypnuom (a vlasten ani beziacom) motore nikdy nesla von akurat par skondenzovanych kvapiek z viecka.
Kolko tam vlasten mas vody? Espero ma mat hladinu max vo vyske zvaru nadrzky. Mas ju aj namiesanu s nemrzkou? To posuva bod varu tiez nahor rovnako ako zvyseny tlak.
Kolko tam vlasten mas vody? Espero ma mat hladinu max vo vyske zvaru nadrzky. Mas ju aj namiesanu s nemrzkou? To posuva bod varu tiez nahor rovnako ako zvyseny tlak.
espero sa prehrieva a tlačí vodu z nádržky
vody mám tam akurát ani málo ani veľa chcem sa vybrať na ňom do Bratislavi to je tích 500 kilometrov a nerád by som aby to začalo blbnuť dakde v polovici cesty mám nové čidlo na vodu na 80 stupnou aby zopínal aj termostat ale ten sme kúpili na 80 stupňou aby otváral a prispôsobili sme ho v skutočnosti by to malo byť na 90 stupnou tesnenie pod hlavou ,remeň no hádam všetko také základné išiel by som sa spýtať aj do servisu
ale oni iste hneď povedia že to tak nemá byť len aby si auto tam nechali a zarobili na mne a nakoniec nič neurobia
ale oni iste hneď povedia že to tak nemá byť len aby si auto tam nechali a zarobili na mne a nakoniec nič neurobia