Dnes bych se rozhodoval asi takto:
* Pokud utratit 10K, tak jednoznačně nějaký lowend miniDV. DVD nebrat ani omylem. Sám mám čerstvě Sony DCR-HC23 (dal jsem cca 7500 bez DPH). Každý si musí vybrat dle vlastních preferencí. Mě nalákal hlavně skvělý touchscreen. Jsem spokojen.
* Když bych koukal po něčem lepším, tak dnes bych nevolil nic jiného než HDV a to HDR-HC1E. V této cenové relaci (cca 36K bez DPH) nemají LD kamery šanci.
Jakou kameru?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
Souhlasím, tak nějak si to taky představuji. Víc peněz do toho nechci cpát ani náhodou.Ondras píše:* Pokud utratit 10K, tak jednoznačně nějaký lowend miniDV.
Sony jsem vynechal hlavně kvůli tomu dotykovému LCD. Osobně jsem ho neviděl a nezkoušel, ale za posledních pár dní jsem přečetl hafo recenzí a konferencí. Většinou všichni uváděli touchscreen jako nevýhodu (divné, nepohodlné apod). Na DVD se názory taky celkem shodovaly - nebrat.Ondras píše:DVD nebrat ani omylem. Sám mám čerstvě Sony DCR-HC23 (dal jsem cca 7500 bez DPH). Každý si musí vybrat dle vlastních preferencí. Mě nalákal hlavně skvělý touchscreen. Jsem spokojen.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten touch si někde v obchodě zkus. Zejména bodové měření a ostření ti jiný systém v lowendu nenabídne. Touch většinou haní staromilci, kteří např. nikdy nedělali s PDA. Fanatickým odpůrcem je např. jistý Jelínek, majitel videokamery.cz.
|\/| /\ '|' | '/.
Ja myslim, ze je to +- vsechno v kategorii do 10 000,- stejny.. mozna zkus se divat po vybave, po baterii - kapacite atak. S Canonem jsem byl spokojenej, dost sme toho natocili...az budu premyslet o dalsi, pockam az budou vetsi pameti flash..hlavne si k cene pripocitej Pinnacle studio, nebo Adobe a trochu lepsi pocitac..jestli to chces vypalovat a editovat.