Bacha v Orlickych horach strasi AkriCross píše:V sobotu jsme se vratili z Chorvatska, byli jsme na Istrii, kousek od Puly.
Korejka to zvladla v pohode. Jen cestou tam jsme uvizli na necely dve hodinky v zacpe ve Slovinsku. Bez klimatizace bych tam nejel.
Tento tyden jeste vyjedeme do Orlickych hor a zacatkem srpna budeme tyden na Vysocine.
DAEWOO a DOVOLENÁ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
Mirek píše:Letos nejedeme nikam. Od 7.6. máme přírůstek - dceru Terezku, místo Kalose řídím kočárek. Není to sice Chevrolet/Daewoo, ale taky je to dobrý
Gratuluju a pozdravuji Terezku , narodila se v den kdy já mám svátek. Pěkně si to užívej taťko, sama vím jaká je to příjemná změna mít v rodině mimčo.
Děkuju. Jo je to příjemná změna. Terezka je sice už 3. kousek, ale po necelých 13 letech, takže už jsem skoro zapomněl, jaké to jeIveta píše:Gratuluju a pozdravuji Terezku , narodila se v den kdy já mám svátek. Pěkně si to užívej taťko, sama vím jaká je to příjemná změna mít v rodině mimčo.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Blue Lanos
...tomu neverim ten uz nestrasi ani tuAkri píše:Bacha v Orlickych horach strasi AkriCross píše:V sobotu jsme se vratili z Chorvatska, byli jsme na Istrii, kousek od Puly.
Korejka to zvladla v pohode. Jen cestou tam jsme uvizli na necely dve hodinky v zacpe ve Slovinsku. Bez klimatizace bych tam nejel.
Tento tyden jeste vyjedeme do Orlickych hor a zacatkem srpna budeme tyden na Vysocine.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Minulý rok som spolu s Kaloskom a manželom spoznávala Spiš, Dunajec a jaskyne v Nizkych Tatrach. Tento rok s Kaloskom a jednak aj s manželom chcem spoznať trocha východ Slovenska. Jasné, že týždeň je na to málo, ale mám pár bodov, ktoré chcem vidieť a snad sa to podarí postíhať. Takže moje peniažky opäť zostanú na Slovensku .
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé,kamarádí, loučím se s vámi na nějakou dobu , jelikož je du do UK. Občas bych se tam mohl možná dostat na net, ale to nevím jistě, každopádně sepíšu nějakou legrácku jako cestopis a budu se snažit zjisti, jak je tam na tom Daewoo/Chevrolet. Mějte se tu fajn a nejspíše za měsíc ČAU
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
dovolenka
LIFELIKE AHOOOJ ak budete na východe daj nejako vedieť su tu krasne miesta Domica,, Zadiel, Jasov a pod Hrady, zámok Betliarprejdeme sa s vami radi
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: dovolenka
OK ... dovolenka je ešte za mesiac, tak času dosťsimone píše:LIFELIKE AHOOOJ ak budete na východe daj nejako vedieť su tu krasne miesta Domica,, Zadiel, Jasov a pod Hrady, zámok Betliarprejdeme sa s vami radi
Východ poznám po Krásnu Hôrku (trocha), takže Betliar mám obehnutý
ale Domica, Jasovská jaskyňa a Zádielská dolina sú v pláne (okrem iného). Mňa by ale zaujímala nejaká iná hradná dominanta: nejaká ukážková zrúcanina hradu na východnom Slovensku. Mňa totiž zrúcaniny zaujímajú viac než hrady-muzeum. A tiež by som prijala tip na nejaký pekný a hlavne prístupný drevený kostolík...aspoň jeden.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
- simone
- Kontaktovat uživatele:
hrady
LIFELIKE tak rucaniny: hrad Turňa hned pri ceste do KE a potom hrad v Skaroši smer z KE do TV. Turňa je asi id Krasneh dorky 25km a hrad v Skaroši asi 80km
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,