Bum, bol vo mne...
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Jasné, mám to v pláne. Zo svetla si urobím dočasnú lampu doma a keby náhodou, tak sa vráti do auta. Sú tam nalomené horné úchyty.JRD McLAREN píše:..no pozeram ze tie servisy sa neseru..
..Mipo ak sa da, tak "vadne diely" si pytaj nas5..
..Svetlo je opravitelne.. (to moje nebolo..)..
...a plast naraznika tiez..( novy typujem na 8tis, )
..no podla fotiek to zozadu nevyzera az tak zle, ze by tu ptiecnu stenu museli menit..
..to by malo ist natiahnut na povodne miesto..
Priečna stena sa nebude meniť, iba narovnávať a ťahať.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
tak to dopadlo na tu hruzu jeste dobre, ale stejne si nedokazu predstavit, ze by me neco takoveho potkalo, je mi Te fakt lito, navic k tomu prijit timto zpusobemmipo píše:Tak to naštastie nie.Akri píše:aha a dno kufru je taky pohnute? bylo by trosku jako harmonika zmackle..
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Veď práve, keby som si za to mohol sám a navalil to do niečoho, tak si dám čelo o dvere a idem zháňať peniaze na opravu, ale takto je na *****tie.Akri píše:tak to dopadlo na tu hruzu jeste dobre, ale stejne si nedokazu predstavit, ze by me neco takoveho potkalo, je mi Te fakt lito, navic k tomu prijit timto zpusobem :cry:
Tak ja neviem, ale podľa mňa je vždy lepšie byť naštvaný na niekoho, ako sám na seba.
Ja by som určite nebola spokojnešia, keby som si to zavinila sama. Pokazilo by mi to vieru vo vlastné schopnosti. Takto má síce človek problémy, za ktoré nemôže, ale .....sú to iba plechy a plasty..... nič viac.... je to iba vec!
Mipo, je mi to samozrejme veľmi ľúto..... nemalo sa to stať vôbec. Verím, že Jahoda bude opäť skoro ako nová.
Ja by som určite nebola spokojnešia, keby som si to zavinila sama. Pokazilo by mi to vieru vo vlastné schopnosti. Takto má síce človek problémy, za ktoré nemôže, ale .....sú to iba plechy a plasty..... nič viac.... je to iba vec!
Mipo, je mi to samozrejme veľmi ľúto..... nemalo sa to stať vôbec. Verím, že Jahoda bude opäť skoro ako nová.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Nie je to take zle...
Nerozumiem tym reciam, ze to uz nikdy nebude take ako predtym... Podla mna to bude uplne v pohode. Napravy su OK, takisto motor, vsetky agregaty... Ked sa auto dobre opravi, bude to AKO NOVE. Robim s poskodenymi autami uz nejaky cas a takato buracka je NIC. Sam by som nemal problem kupit si takto burane a nasledne dobre opravene auto.
- schomi
- Kontaktovat uživatele:
No právě sem to myslel jako že si pak s tou sundanou kapotou můžeš dělat nějaky pokusy, třeba sáni atd, si myslim, že pro šikovnýho klempíře a lakýrníka by to byla hračka uvest tu kapotu do původního stavu :Všetko okrem zadného čela sa mení.
Naposledy upravil(a) schomi dne stř kvě 31, 2006 10:17, celkem upraveno 1 x.