Dalsi kto chce od nas zdrhnut!!

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Každej má auto jaký se mu hodí a jaký využije , mě se třeba nelíbí předek na Tacumě , ale dost silně o ní uvažuju , protože bych jí využil ( vyměnil za obě současný ?? , ještě nevím ).
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Slavek píše:miloschi tak ja taky zacnu srovnavat
astra v vovo V40 ,,,,,,,.......!!!!!....!!!!,,,,,,!!ůů!!!__ myslim ze sem vyhral :lol: :lol: :lol:
sefe, ale to je trosku o necem jinym ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Habron

Příspěvek od Habron »

Nechte už Miloshe napokoji. On věčně neví, co chce. Celou dobu tady u každého inzerátu na Nubiru vykládal, jak je to dobrá kupa a kdyby měl prachy, že by neváhal a šel do toho a pak koupil Astru ...
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Tomáš píše:Každej má auto jaký se mu hodí a jaký využije , mě se třeba nelíbí předek na Tacumě , ale dost silně o ní uvažuju , protože bych jí využil ( vyměnil za obě současný ?? , ještě nevím ).
Tacumu jsem ted videl privezenou nebouranou asi 30tis najeto a cena nakupu v Italii byla 130tis, to jsem sel docela do kolen, pac to je solidni kup, ja netusil ze i tacumy jsou tak dole, to bych taky bral, auto bylo jako novy, no 30tis najeto je holt 30tis.... :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
milosh

Příspěvek od milosh »

Habron píše:Nechte už Miloshe napokoji. On věčně neví, co chce. Celou dobu tady u každého inzerátu na Nubiru vykládal, jak je to dobrá kupa a kdyby měl prachy, že by neváhal a šel do toho a pak koupil Astru ...
Nojo, ale pak jsem se svezl v automatu a bylo rozhodnuto, to je nemoc :)
a nubi automat se sice dela, ale nevim nevim...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Habron

Příspěvek od Habron »

milosh píše:Nojo, ale pak jsem se svezl v automatu a bylo rozhodnuto, to je nemoc :)
a nubi automat se sice dela, ale nevim nevim...
Ano ...
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Nubi v automatu jsem i viděl v bazaru . Je tam asi ta samá převodovka co máš v oplíkovi , pochybuju , že by korejčíci vymejšleli něco extra.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tomáš píše:Nubi v automatu jsem i viděl v bazaru . Je tam asi ta samá převodovka co máš v oplíkovi , pochybuju , že by korejčíci vymejšleli něco extra.
Též si myslím.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

No ale mezi nama, ja se hodne dlouho rozhodoval, ale astra je designove proste hezci a interier je taky vic rekl bych kvalitnejsi ;)
Habron

Příspěvek od Habron »

Čistě mezi námi, Nubira je _dyzajnově_ hezčí, a o interieru made by Adam Opel bych taky nepěl oslavné ódy.
milosh

Příspěvek od milosh »

Habron píše:Čistě mezi námi, Nubira je _dyzajnově_ hezčí, a o interieru made by Adam Opel bych taky nepěl oslavné ódy.
ty ses az moc velkej zastance korejcu, to taky neni zdravy, chvilema mi pripomonas lidi co si koupili fabii a pak uz neznaj jiny auto nez to jejich bez motoru ;)
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Já bych to tu zamčel :D Tady celý to téma začíná bejt nezdravý...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Habron

Příspěvek od Habron »

Miloshi, nejsem ani tak zastánce korejců (i když o nich fakt nemůžu říct křivý slovo - zkušenosti poměrně bohatý ...), spíš nejsem příznivce oplů ... Jinak jak už jsem tady několikrát nastínil, tak mám firemní koktávku k soukromému užívání, předtím jsem měl eskorta, takže porovnávat mám co ... ;)

Navíc i ženě se líbí nubira víc, než astra, a jak mi neustále připomíná, tak přes vkus je ona, a já jsem spíš přes ty ostatní věci ... :lol:
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

Kessler píše:Já bych to tu zamčel :D Tady celý to téma začíná bejt nezdravý...
skocime si vsichni do lekarna :D :lol: :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Můj bicikl "MRÁZEK" je stejně lepší než Mildova ASTRA :lol: :lol: :lol: :lol:
Akorát tam nemůžu vozit kočárek :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
ŘEZNÍK
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“