Dalsi kto chce od nas zdrhnut!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Každej má auto jaký se mu hodí a jaký využije , mě se třeba nelíbí předek na Tacumě , ale dost silně o ní uvažuju , protože bych jí využil ( vyměnil za obě současný ?? , ještě nevím ).
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Reklama
sefe, ale to je trosku o necem jinymSlavek píše:miloschi tak ja taky zacnu srovnavat
astra v vovo V40 ,,,,,,,.......!!!!!....!!!!,,,,,,!!ůů!!!__ myslim ze sem vyhral
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tacumu jsem ted videl privezenou nebouranou asi 30tis najeto a cena nakupu v Italii byla 130tis, to jsem sel docela do kolen, pac to je solidni kup, ja netusil ze i tacumy jsou tak dole, to bych taky bral, auto bylo jako novy, no 30tis najeto je holt 30tis....Tomáš píše:Každej má auto jaký se mu hodí a jaký využije , mě se třeba nelíbí předek na Tacumě , ale dost silně o ní uvažuju , protože bych jí využil ( vyměnil za obě současný ?? , ještě nevím ).
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Nojo, ale pak jsem se svezl v automatu a bylo rozhodnuto, to je nemocHabron píše:Nechte už Miloshe napokoji. On věčně neví, co chce. Celou dobu tady u každého inzerátu na Nubiru vykládal, jak je to dobrá kupa a kdyby měl prachy, že by neváhal a šel do toho a pak koupil Astru ...
a nubi automat se sice dela, ale nevim nevim...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Též si myslím.Tomáš píše:Nubi v automatu jsem i viděl v bazaru . Je tam asi ta samá převodovka co máš v oplíkovi , pochybuju , že by korejčíci vymejšleli něco extra.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
No ale mezi nama, ja se hodne dlouho rozhodoval, ale astra je designove proste hezci a interier je taky vic rekl bych kvalitnejsi
ty ses az moc velkej zastance korejcu, to taky neni zdravy, chvilema mi pripomonas lidi co si koupili fabii a pak uz neznaj jiny auto nez to jejich bez motoruHabron píše:Čistě mezi námi, Nubira je _dyzajnově_ hezčí, a o interieru made by Adam Opel bych taky nepěl oslavné ódy.
Miloshi, nejsem ani tak zastánce korejců (i když o nich fakt nemůžu říct křivý slovo - zkušenosti poměrně bohatý ...), spíš nejsem příznivce oplů ... Jinak jak už jsem tady několikrát nastínil, tak mám firemní koktávku k soukromému užívání, předtím jsem měl eskorta, takže porovnávat mám co ...
Navíc i ženě se líbí nubira víc, než astra, a jak mi neustále připomíná, tak přes vkus je ona, a já jsem spíš přes ty ostatní věci ...
Navíc i ženě se líbí nubira víc, než astra, a jak mi neustále připomíná, tak přes vkus je ona, a já jsem spíš přes ty ostatní věci ...
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
skocime si vsichni do lekarnaKessler píše:Já bych to tu zamčel Tady celý to téma začíná bejt nezdravý...
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW