![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
to Řezník: jak jsi to myslel s tím přepsáním auta?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
no přeci já už nemám nesíí ale nubiruIvan píše:Kluci, děkuji za slova chvály,jsem rád, že se Vám líbilo. Organizace je fakt poměrně oříšek, nezdá se to... Nicméně z řady věcí jsem se poučil a třeba příští rok zase něco vymyslím a poučím se z letošních chybiček.
to Řezník: jak jsi to myslel s tím přepsáním auta?
Jojo, ten "skorokontakt" nasich milacikov bol pre mna dooooooost neprijemny ... Ale som aspon oskusal nove brzdove kotuceJRD McLAREN píše:..musim konstatovat ze napriek pocasiu bol zraz vyborny ..
.. AJ KED MIESTAMI SKORO DOSLOVNYYY... ( ze Vado..)
Někdy jsem trochu pomalejší, sorryVít, Jiří píše:no přece ve výsledcích na první straně
to nic ani se ti nedivím já když jsme přijeli domů tak jsem uvařil oběd , najedli jsme se a já šel na hodku a půl na ušní a televize i všecko okolo mi bylo ukradený- to bys nevěřil jak si člověk odpočine,děti pryč z baráku,venku řvou ptácia pod dekou teploIvan píše:Někdy jsem trochu pomalejší, sorryVít, Jiří píše:no přece ve výsledcích na první straně
Já Tě fotil dvakrát - jednou Tvoji hudbu (Bohužel mi do záběru vstoupil Tvůj spolujezdec, tak je vidět jen jeho pozadí-všimnul jsem si toho až doma při kontrole fotek), podruhé, jak Tě Peca tahal na laně z bláta, ale ta není hezká.Robert píše:To jsi mi udělal naschvál, že tam nikdo moje auto není?GRRRRR
To neva, to přežijuVojta píše:Já Tě fotil dvakrát - jednou Tvoji hudbu (Bohužel mi do záběru vstoupil Tvůj spolujezdec, tak je vidět jen jeho pozadí-všimnul jsem si toho až doma při kontrole fotek), podruhé, jak Tě Peca tahal na laně z bláta, ale ta není hezká.Robert píše:To jsi mi udělal naschvál, že tam nikdo moje auto není?GRRRRR
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |