Abena Autopotahy

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Docent

Příspěvek od Docent »

Třeba se potahům na luxusní vozidla věnují s větší péčí a láskou ;) .
Reklama

Docent

Příspěvek od Docent »

Rado píše:e pravda ze som sa chvilu trapil kym som ich poriadne ponatahoval a povystrihoval,
No, a o to právě jde :-(. Když si koupím univerzální autopotahy za 800,-, tak holt musím počítat s tím, že si je budu muset povystřihovat. Ale když si koupím potahy na míru za 2.690,-, tak počítám s tím, že budou mít tvar podle sedadel a ne že si je budu muset vystřihovat...
Rado

Příspěvek od Rado »

Tak ale oni maju presne tvar sedadiel podla typu auta....len dierky sa tam musia povystrihovat, co tam teda za tie peniaze mohlo byt.
Ale nedavno sme kupili na Hondu univerzalnu potahy a to je pekny grc...vyzorovo v pohode ale vobec sa tam nedaju dobre natiahnut...teraz mi rodicia zavidia moje.

inac nasiel som jednu stranku na vlas podobnu Abene
a este k tomu o par stovak lacnejsiu
http://www.ak-autopotahy.sk/
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Hmm, když to všechno čtu, tak opravdu nevím, nevím :roll: :roll:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Rado

Příspěvek od Rado »

Tak ked chcete naozaj kvalitu, tak treba kupit tu
http://www.autopotahy.sk/
Samozrejme treba pocitat asi z dvojnasobnou cenou ako v Abene
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

ja jsem mel v Esperu autopotahy od firmy Automega, staly me dvakrat tolik co z Abeny a kvalita usiti byla stejna. Jenom latku sem si musel vybrat osobne.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Já jsem si pořídil potahy od TV shopu za 700,- a jsem na tom stejně. Díry pro opěrky jsem si taky musel dělat. Natáhl jsem přes to "tuning trika" a mám pokoj. Nic moc jsem od toho nečekal a alespoň nemusím být naštvaný, že mě šmejd stál třikrát tolik.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Rado píše:Tak ked chcete naozaj kvalitu, tak treba kupit tu
http://www.autopotahy.sk/
Samozrejme treba pocitat asi z dvojnasobnou cenou ako v Abene
Nemůžu tam najít ceny??? :roll:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Rado

Příspěvek od Rado »

Ceny su zrejme na dotaz...ja som ich videl na Autosalone a tam mi ich ponukal za 6000 a nejake drobne....plus v kozi to bude asi drahsie
Tusim Ondras ma odtial potahy
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Hmm, tak to nějak prokoumu a uvidím, ale asi vyhraje levnější varianta :lol:
Docent

Příspěvek od Docent »

Dokončil jsem nandavání potahů a můžu prohlásit, že jejich nákup byl těžký úlet...
Taková "drobnost": Díry na opěrky tam nebyly, ačkoli jsem si objednal potahy "na míru" s opěrkami. Potahy se skládají ze dvou částí - celkem festovní látka, na které se sedí a opírá, a ta slabá látka na zbytek. Díry na opěrky vyjdou, přeqapivě, do oblasti mezi těmito dvěmi látkami.
Takže: uděláte díru do té festovní, ale tu pak nedostanete do kroužků, které jsou k potahům dodány, nebo uděláte díru do té slabé, a tím pádem vám potahy na sedadle nesedí...
Takže mé osobní doporučení pro majitele Matýzků: běžte od toho pryč, jsou to vyhozené peníze :evil: .
Jo, a ty upínací tkaničky pro vypínání sedáku se mně urvaly i u druhého sedadla, ačkoli jsem se po zkušenosti s prvním snažil být něžný, leč marně...
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Rado píše:Tusim Ondras ma odtial potahy
Hej má (teda mal na straých sedačkách) a sú luxusné. Hneď by som do niech išiel, ale no money - no fun:-(
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Tak teda opravdu nevím :roll: :roll:
Mám či nemám??? :roll:
Rado

Příspěvek od Rado »

Je to na tebe...spocitaj si kolko je tu spokojnych majitelov a kolko nespokojnych a co to vsetko obnasa a co od toho cakas.

Teoreticky ak chces mohol by som zajtra pofotit jak vyzeraju a jak som spravil tie diery a uchytenie
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Rado píše:Je to na tebe...spocitaj si kolko je tu spokojnych majitelov a kolko nespokojnych a co to vsetko obnasa a co od toho cakas.

Teoreticky ak chces mohol by som zajtra pofotit jak vyzeraju a jak som spravil tie diery a uchytenie
To by bylo fajn, sem s tím :D Děkuji!!!
Odpovědět

Zpět na „POKEC“