Klimatizace
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
3 mesiace to je dosť kratka doba pozeral som dnes tak tlak tam je / som pošpirtal tu guličku a celkom silno to strieklo/ ale fuka to skôr take vlažne a čo bude v lete ked bude vonhku HOT???
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
za 800 alebo 500 to mate dobre. Ja som tu v BA nasiel za 1200. Ak chcem farbivo (to staci raz, kym sa to cele nevyciti tak to koluje s olejom navzdy) tak plus 200.
Ja som mal daky problem v spoji rurky a dhladica, takze som kupil novu rurku a pre istotu zalepil co mohol nejaky lepom na skrutky. A uz je pokoj. Akurat kym to schlo, tak to farbivo tam nejako natieklo, nasalo sa do lepidla a teraz sa zda ako keby to pustalo ale nepusta, to len to lepidlo fosforeskuje .
Ja som mal daky problem v spoji rurky a dhladica, takze som kupil novu rurku a pre istotu zalepil co mohol nejaky lepom na skrutky. A uz je pokoj. Akurat kym to schlo, tak to farbivo tam nejako natieklo, nasalo sa do lepidla a teraz sa zda ako keby to pustalo ale nepusta, to len to lepidlo fosforeskuje .
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Tak páni za 500 bnaplnene /nebo lam nič/ prezrete sondou a žiaden unik no a kde as podelo minuloročne?? tak ten minuloročný manik to plnil podla teploty na vyduchu a ten terajší podla štitku a gramaže čo tam ma byť. Podtlakom mi nezistil zmenu tlaku alwe dal reklamaciu že ked unikne zisti gratis že kde
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
telefonný kontakt neviem ale viem kde býva tak max ked pojdem okolo tak sa ho popýtam na tel.č a dam to tu
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
haha vietor vo vlasoch je fakt parada skus flexou tie stlpiky urezať vtedy je parada