"Dejva" na Slovensku

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

floppy

Re: Počet vozidiel Daewoo

Příspěvek od floppy »

peter NR píše:
Kessler píše:
floppy píše:V Piešťanoch ich je veľa preto, že ESPERO a NEXIU kúpili snáď všetci cigáni. Veď to malo kufer veľký jak Mercedes.
To mi připomnělo hlášku z Mercedes-Classic fóra: "Chci koupit Piáno, ale nerozumím předchozímu majiteli...neumí někdo cigánsky???" :lol:
:lol: :lol: vzdy som chcel auto po slusnom majitelovi... :lol: :lol:
mimochodom... minule sme si s kamaratom vsimli, ze po nitre beha dost vela fordov scorpio na ceskych znackach... tak by ma zaujimalo na co presedlali romovia u vas...??? :)
Robil som na hraniciach až do roku 2004. Štruktúra vozidiel pri tejto menšine(snáď ešte) bolo následovné:
-Makači za Telec.m a muzikanti hlavne Lada 2101 až 2104 hlavne okr. Rim. Sobota, Rožňava, Košice okolie
-Kšeftári Daewoo Espero, Nexia (kvôli velkosti bagážnika) výrazne viedli okresy Trnava, Bratislava a suveréne Piešťany(asi kvôli predajcovi)
-Zasa kšeftári Ford Siera, Scorpio prevažne okres Nitra (tieto vozidla boli často na českých ŠPZ (Brno, Teplice, Ostrava, Most
-Vyššia kasta (Olaskí) Mercedes 190,250,300 D (hlavne desať prstenov veľkosti malej bravčovej konzervy na oboch rukách + Obojok na krku z ECHT GOLD
-Vajdovia atď......... výhradne MERCEDES 500, 600 SEL len benziňáky. O zlate už netreba písať + peňaženka so 100 tis. Sk.
Reklama

Spolujazdec

Příspěvek od Spolujazdec »

Dodnes som stretával tak 1 Lacetti za 14 dní.
Dnes ich bolo: 1 SW, 6 HB, 2+1 sedan (+1 je môj).

A dnes dokonca 1 Nubi III ukradli a utopili - zdroj TV JOJ

Už to nie je čo bývalo. :roll:
Na Chevrolete aj na kraj sveta...
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Spolujazdec píše:Dodnes som stretával tak 1 Lacetti za 14 dní.
Dnes ich bolo: 1 SW, 6 HB, 2+1 sedan (+1 je môj).

A dnes dokonca 1 Nubi III ukradli a utopili - zdroj TV JOJ

Už to nie je čo bývalo. :roll:
Tak se z Nubir a potažmo značky Daewoo stávají populární vozidla. :D Já si jej koupil mj. proto, že se nekradou. :)
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“