![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Detailní informace o srazu Baldovec 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, tak to fakt řešit nebudu
Pít budeme, ale myslím, že budeme pít tak, abychom ráno vstali a byli schopni fungovat.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
No, Vojto, já o tom přemýšlel, ale připadne mi takový divný běhat po kempu s kartičkama na prsou... vím, že jsem to před časem sám navrhoval, ale teďka mi to prostě připadne takový divný....Vojta píše:Padl tady návrh na identifikační kartičky, abychom věděli, s kým máme tu čest právě mluvit. V papírnictví mají identifikátory asi dva druhy.Tak už jsem si jeden pořídil za 7,-Kč. To myslím nikoho nezruinuje.
Nexia² project
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No mě napadlo to samé jako Vojtu, ale spíše dát si kartičku třeba pod přední sklo (nebo jinam na viditelné místo v autě). Resp. chystám se vytisknou nějakou pěknou vizitku a dám jí právě pod přední sklo a pak do dolního rohu zadního skla (nalepím).
A poznáme se podle toho, kdo se bude motat okolo jakého auta.
A poznáme se podle toho, kdo se bude motat okolo jakého auta.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
az zachlastame, bude jedno ze prsi, no hlavne beru kbelik a umeju si ho asi az na srazu ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Počasí bude stejně nakonec jiný, než je teďka v předpovědích...
Jinak cedulky na auta budou, to se nebojte![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jinak cedulky na auta budou, to se nebojte
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nexia² project
Tak nám meteroologové postupně tu předpověď upřesňují a "vylepšují"
:
Od pátku do pondělí očekáváme oblačno až zataženo, občas déšť nebo přeháňky, zpočátku ojediněle i bouřky. Na horách postupně srážky sněhové.
Noční teploty 7 až 2°C
Denní teploty v pátek 14 až 18°C,
v dalších dnech 9 až 14°C
Takže přezout zpátky na zimní, teplou péřovou bundu, placatici s něčím na zahřátí a hurá na sraz
.
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
Od pátku do pondělí očekáváme oblačno až zataženo, občas déšť nebo přeháňky, zpočátku ojediněle i bouřky. Na horách postupně srážky sněhové.
Noční teploty 7 až 2°C
Denní teploty v pátek 14 až 18°C,
v dalších dnech 9 až 14°C
Takže přezout zpátky na zimní, teplou péřovou bundu, placatici s něčím na zahřátí a hurá na sraz
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak oblačno ani zataženo nikterak nevadí, hlavně by nemuselo moc pršet, ale to se zmákne, nebojte ![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nexia² project
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, bude to znít směšně, ale rád bych se vyvaroval fau-paix. Můžu na srazu (zejména se ptám starších) vám tykat. Je mi 24 roků a leckdo tam bude stejně starý jako můj otec například, tak se raději ptám.
Děkuji.![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Děkuji.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
-