Detailní informace o srazu Baldovec 2006

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Zamčeno
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Kolego, tak to fakt řešit nebudu :D Pít budeme, ale myslím, že budeme pít tak, abychom ráno vstali a byli schopni fungovat.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

O.k., kolego, ty jsi pořadatel:-)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Padl tady návrh na identifikační kartičky, abychom věděli, s kým máme tu čest právě mluvit. V papírnictví mají identifikátory asi dva druhy.Tak už jsem si jeden pořídil za 7,-Kč. To myslím nikoho nezruinuje.
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Vojta píše:Padl tady návrh na identifikační kartičky, abychom věděli, s kým máme tu čest právě mluvit. V papírnictví mají identifikátory asi dva druhy.Tak už jsem si jeden pořídil za 7,-Kč. To myslím nikoho nezruinuje.
No, Vojto, já o tom přemýšlel, ale připadne mi takový divný běhat po kempu s kartičkama na prsou... vím, že jsem to před časem sám navrhoval, ale teďka mi to prostě připadne takový divný....

Nexia² project

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

No mě napadlo to samé jako Vojtu, ale spíše dát si kartičku třeba pod přední sklo (nebo jinam na viditelné místo v autě). Resp. chystám se vytisknou nějakou pěknou vizitku a dám jí právě pod přední sklo a pak do dolního rohu zadního skla (nalepím).

A poznáme se podle toho, kdo se bude motat okolo jakého auta.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Mít na sobě kartičku je fakt divný. Něco jinýho je ji mít na autě (za sklem), aby se vědělo komu patří. To už je dobrej nápad. :)
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Docent

Příspěvek od Docent »

Co je na tom divnýho? V americkejch filmech a na českejch ministerstvech takhle chodí lidi běžně ;) .
A nejenom tam. Vloni jsem byl se synkem na republikovém kole soutěže v programování a hned při prezentaci jsme oba dostali cedulky, stejně tak při různých konferencích atd.
Docent

Příspěvek od Docent »

Ale počasí jsme si teda moc nevybrali :( :

Od čtvrtka do neděle očekáváme oblačno až zataženo s občasným deštěm nebo přeháňkami, zpočátku i s bouřkami. Na východě ve čtvrtek ještě polojasno.

Noční teploty 9 až 4°C

Denní teploty 16 až 21°C,
od pátku 11 až 16°C
milosh

Příspěvek od milosh »

az zachlastame, bude jedno ze prsi, no hlavne beru kbelik a umeju si ho asi az na srazu 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Počasí bude stejně nakonec jiný, než je teďka v předpovědích...

Jinak cedulky na auta budou, to se nebojte ;-)

Nexia² project

Docent

Příspěvek od Docent »

jj, místo deště může padat sníh :twisted: .
Docent

Příspěvek od Docent »

Tak nám meteroologové postupně tu předpověď upřesňují a "vylepšují" :( :

Od pátku do pondělí očekáváme oblačno až zataženo, občas déšť nebo přeháňky, zpočátku ojediněle i bouřky. Na horách postupně srážky sněhové.

Noční teploty 7 až 2°C

Denní teploty v pátek 14 až 18°C,
v dalších dnech 9 až 14°C

Takže přezout zpátky na zimní, teplou péřovou bundu, placatici s něčím na zahřátí a hurá na sraz ;) .
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tak oblačno ani zataženo nikterak nevadí, hlavně by nemuselo moc pršet, ale to se zmákne, nebojte ;-)

Nexia² project

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Přátelé, bude to znít směšně, ale rád bych se vyvaroval fau-paix. Můžu na srazu (zejména se ptám starších) vám tykat. Je mi 24 roků a leckdo tam bude stejně starý jako můj otec například, tak se raději ptám. :?
Děkuji. ;)
Oldřich Novák

Příspěvek od Oldřich Novák »

Ahoj tak mi tykat klidně múžeš , i když nevím jak máš starého otce

KALOS 1.2 HB
Zamčeno

Zpět na „Srazy“