marian152 píše:a mozes mi zbezne nakreslit schemu? chcel som taketo nieco do auta, lebo mam sklerozu (este nie oficialne ale asi mam) a zabudam na svetla, s pasom zatial nemam problem. Namontoval som si to pipatko ze ked vystupujem z auta tak to zacne pipat ked svietim. Lenze bol to hnusny zvuk a navyse ked som niekoho bral a on otvoril dvere hned ho ovalil ten hnusny zvuk. No a tak som to s rezistormi trocha stlmil a dorobil som si diodku ktora svieti ked nastartujem a nesvietim a zhasne ked zapnem svetla. Smola ale je ze ZHASNE AJ KED ZAPNEM LEN PARKOVACKY. No a ja potom kuknem na diodu vidim ze nesvieti, takze svitim...lenze len s parkovackami..a na stretavacky zabudam. Najlepsie pre mna by bolo mat nieco co by po 10 sekundach automaticky rozsvietilo svetla, ale keby som ich chcel napr. vypnut tak len vypnem packu zapinania svetiel a budu vypnute.JRD McLAREN píše:...paneboze ..co je toto za vynaalez...
..to k tomu staci jedna dioda relatko ...a kus draatu..
..moj oblubeny kontak je cidlo oleja..
..a relatko svetiel...
..ale henta "podvna skatulka"..
..no moc profesionalne to nevyzeraaa..
ten napad sa mi tiez pozdava, cim menej toho je , tym lepsie a tiez by som bol vdacny za nejaky trosku podrobnejsi popis. vopred dik