Díly z Ivanovy Nexie na prodej!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
tak tie sedacky asi vezmeme budme ta este kontaktovat cez icq, ale az po vianociach lebo teraz am mrobty ze sa z toho uidem po.... a ivan ten vyfuk je original? kolko ma najazdene? to je zadna cast , ze?
nexia sedan,1,5 8V,rv96,cervena metaliza,radio pioneer deh-p55BT
MOmentalne metaliza seda,nie je cas umyvat
sedačky
koukám na tu debatu a sedačkách a ani bych se nedivil,kdyby je cubafire dal někomu jinýmu,protože než se juro rozhoupe tak už by mě to ....... a dal bych je pryč,já kdybych je potřeboval tak si pro ně zajedu něco bych i za ně dal a nekecal bych tady o tom 2 měsíce olin
olin ja viem mne to dlho trva, ale cas a peniaze su dve veci, ktore som nikdy nemal, a inak cubafire mozes ich dat niekomu inemu, kamarat predvcerom roztrieskla kadeta,neda to uz opravovat a da mi sedacky sporotve, ale dik . a este raz pardon ze mi to dlho trva ale nie je cas....
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ty seš teda exotjuroo píše:olin ja viem mne to dlho trva, ale cas a peniaze su dve veci, ktore som nikdy nemal, a inak cubafire mozes ich dat niekomu inemu, kamarat predvcerom roztrieskla kadeta,neda to uz opravovat a da mi sedacky sporotve, ale dik . a este raz pardon ze mi to dlho trva ale nie je cas....
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
ja viem, ale vysvetlim, robim s pocitacmi a telefonmi a obdobie november,december a januar je mooooooooc huste, volny cas pomaly ani neviem co je a vikend ma maximalne tak den aj to ked sa podari ............
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
O tom mi vyprávějjuroo píše:ja viem, ale vysvetlim, robim s pocitacmi a telefonmi a obdobie november,december a januar je mooooooooc huste, volny cas pomaly ani neviem co je a vikend ma maximalne tak den aj to ked sa podari ............
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Co to bolo za kadeta ..??juroo píše:olin ja viem mne to dlho trva, ale cas a peniaze su dve veci, ktore som nikdy nemal, a inak cubafire mozes ich dat niekomu inemu, kamarat predvcerom roztrieskla kadeta,neda to uz opravovat a da mi sedacky sporotve, ale dik . a este raz pardon ze mi to dlho trva ale nie je cas....
..mozno by bol zaujem..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov