Co vsechno ma byt pri zapnutych svetlech podsvetleno?
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
tieto ziarovecky sa daju bezne kupit v obchode s elektickymi suciastkami a stoji to par korun. uz som ich vymenil X, jediny problem moze nastat ze tie co kupis mozu mat mierne inu intenzitu a tak sa oplati vymenit vsetky co su vedla seba.
napriklad tu:
http://www.gme.sk/index.php?action=deta ... pict=&jaz=
napriklad tu:
http://www.gme.sk/index.php?action=deta ... pict=&jaz=
- Reklama
Prodejce všech možných žárovek a el. zařízení:
http://www.autolamp.cz/indexframe.php?id=katalog
Když jsem si minulý rok koupil Nubiru, chyběla mi kontrolka světel na palubovce. Tak jsem si zapojil neosazenou kontrolku DRL (denní svícení), jako kontakt do konektoru přístrojovky jsem použil kontakt do konektoru rádií (ISO- běžně dostupný). Nedávno mi odešla žárovička podsvětlení ovládače sklonu světlometů. Místo žárovky jsem tam dal zelenou diodu, použil jsem sice nějakou silnou, ale vypadá to dobře, tak uvažuji, že to vyměním všude..
http://www.autolamp.cz/indexframe.php?id=katalog
Když jsem si minulý rok koupil Nubiru, chyběla mi kontrolka světel na palubovce. Tak jsem si zapojil neosazenou kontrolku DRL (denní svícení), jako kontakt do konektoru přístrojovky jsem použil kontakt do konektoru rádií (ISO- běžně dostupný). Nedávno mi odešla žárovička podsvětlení ovládače sklonu světlometů. Místo žárovky jsem tam dal zelenou diodu, použil jsem sice nějakou silnou, ale vypadá to dobře, tak uvažuji, že to vyměním všude..
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
Bohuzel dneska mi v servisu netvrdili, ze to svitit nema, pro zmenu mi rekli, ze tam je pry dioda a vymenovat cely ovladaci prvek by bylo zbytecne drahe a dostal jsem vizitku na nejakeho soukromnika, ktery mi to snad opravi... to same cudliky na stredovem panelu, pry maji diodu = neudelaji mi to...petrm píše:tak potvrzeno na vlastní oči samozřejmě že ten ovladač má normálně svítit i když tam není ta regulace
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
no nevim ale u zadneho daewa jsem jeste diodu u tohodle osvetleni nenasel.kdyby tam totiz byla tak nejspis neprestane svitit.jeji zivotnost je nekolikrat vyssi nez bezna zarovka.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
oni asi měli na mysli tu mini žárovičku co je tam letovaná a nazvali ji dioda což je samozřejmě nesmysl a samozřejmě se to vyměnit dá to sem ti psal už dřív jde jen o to jestli se s tím chtějí patlat u nás v servisu ty žárovičky taky nemáme ale kdybys takhle "otravoval" tak ti je seženeme a rozhodně tě nebudemem posílat někam jinam škoda že nejsi od Prahy koukli bysme na to pořádně
No, az bude moje mira zoufastvi/nastvanosti na maximu, tak se asi do Prahy vydam, kdyz se tak pekne nabizis.petrm píše:škoda že nejsi od Prahy koukli bysme na to pořádně
Ale musis uznat, ze vyhodit 30 tisic, protoze mi neco vzadu boucha a ono to boucha vesele dal, mi usmev do tvare nevhani. Dneska jsem to tam dal kvuli te vymene vlnovce vyfuku a bylo mi receno, ze to zpusobuje on (mel jsem chut se zeptat, proc jsem teda vyhodil tech 30 tisic predtim?).
Slam píše:No, az bude moje mira zoufastvi/nastvanosti na maximu, tak se asi do Prahy vydam, kdyz se tak pekne nabizis.petrm píše:škoda že nejsi od Prahy koukli bysme na to pořádně
Ale musis uznat, ze vyhodit 30 tisic, protoze mi neco vzadu boucha a ono to boucha vesele dal, mi usmev do tvare nevhani. Dneska jsem to tam dal kvuli te vymene vlnovce vyfuku a bylo mi receno, ze to zpusobuje on (mel jsem chut se zeptat, proc jsem teda vyhodil tech 30 tisic predtim?).
Klidně přijeď rádi tě uvidíme oškubeme o pár peněz a zase můžeš jet dělám si srandu vážně můžeš přijet nebo se jen stavit kdybys měl cestu kolem aspoň pokecáme . To ti věřím že seš tak trošku naštvanej je to dost peněz ale dejme tomu hlavně kdyby to bylo opravený ale takhle spíš nechápu že si to nakonec zaplatil máš prostě divný auto
Tak uz mi vsechno sviti, jak ma. Nechal jsem si teda ty zarovky, co mi jeste nesvitily (knoflik na ovladani sklonu prednich svetlometu a tlacitka ICS a CRS), vymenit. No a ten soukromnik si za to rekl 715 Kc, coz mi prislo docela dost, ale hlavne, ze uz je to OK...