Jak na sportovní filtr
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Petře, co můžou způsobit nečistoty, které se skrz filtr dostanou do motoru?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Tomas T.
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim ze zvysenie opotrebovania suciastok. (kruzky,miniaturne az mikroskopicke rihy vo valci,nicenie stieracich kruskov=zvysena spotreba oleja,ktory sa tiez znecistuje A teoreticky este aj ventily by mohli trpet.)
Tomy
Daewoo Nexia GLX 2000 - 2006
Mazda 6 2006 - 2009
Chevrolet Corvette 2009 - ?
Daewoo Nexia GLX 2000 - 2006
Mazda 6 2006 - 2009
Chevrolet Corvette 2009 - ?
Ptal sem se na to nekolika majitelů autoservisu a vsichni mi rekli ze jakejkoliv bavlnenej sportovní filtr staci proprat jarovou vodou, nechat dukladne proschnout na topeni a nastrikat olejem na bavlnene filtry...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
no tak treba http://www.autodoplnky.cz
PECA
Myslím že k tomu není moc co dodat prostě normálně ti vydrží motor 300000 km a takhle po 150000 děláš GO jinak nic jinýhoTomas T. píše:Ja si myslim ze zvysenie opotrebovania suciastok. (kruzky,miniaturne az mikroskopicke rihy vo valci,nicenie stieracich kruskov=zvysena spotreba oleja,ktory sa tiez znecistuje A teoreticky este aj ventily by mohli trpet.)
jj, zere mi to min, ale jen kdyz jezdim v kliduPetr II píše:>> milosh
Jaké jsou Tvé pocity z K&N vložky po delší době ?
Po pročtení mnoha a mnoha recenzí se přiklání k té vložině.Ale stále přemýšlím, je to přeci jen dost peněz
Stále platí -0,5L/100km ?
investice je to velka, ale uz nebudes do smrti kupovat zadnej jinej filtr (jako ten papirak)...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak si koupis jedu sadu cistici - za 500kc, ale ta ti vydrzi urcite aspon 5 let. a navis se filtr cisti nejdriv po 20-30 000kmPetr II píše:to je sice fakt , ale musí se pravidelně čistit a impregnovat(ten olej taky není zadarmo)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja na nem jeste ani 10 000 nenajel, ale zase ty mas kuzel a ja vlozku, na kterou se dostane bordel minPeca píše:no ja ho cistil cca po deseti tisicich km a tekklo z nej pekne cerny svinstvo...