Gey-lezba-adopce

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Richard

Příspěvek od Richard »

Ten anonym před Akrim jsem byl já :lol: nějak mi to odhlásilo :roll:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Božínku tady se nám to rozjelo :lol: :lol: Já docela souhlasím s názorem Miloše mluví mi z duše . Mě ani tak nerozčiluje že se o tom mluví jako ty poplašné lidovecké výkříky o svátosti manželství nikdo to tak nenazývá je to registrované parnerství a nikdo neříká, že je to jenom pro homosexuálně orientované vždyť život na "psí knížku " by byl také jednodušší a jsou lidi kteří si netroufnou na klasické manželství a tohle by jim značně ulehčilo žití . Jsem silně proti tomu aby si homosexuální pár adoptoval cizí dítě ale když se jedná o biologické dítě jednoho z nich tak si myslím že by na něho měli mít nárok oba i když ten bilogický zemře - dítě neřeší jestli má dva táty nebo né když se o něho dobře starají . Další názor který je tu často dvě ženský tak moc nikomu nevadí ale dva chlapi jo čím to je pánové ;) je to stejné jako se svěřením dítěte po rozvodu proč drtivá většina končí u mamin a jen maličko se dostane k otcům přes to , že někdy se o ně dokáží postarat lépe než matky . A ještě k Brainmanovi to že je v kultuře dost "bukvic" bude asi tím že a to mi asi potvrdí všichni co někoho takového dobře znají jsou to exhibicionisté a jsou velmi společenští a často baví celou společnost .
Odpovědět

Zpět na „POKEC“