Gey-lezba-adopce
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Božínku tady se nám to rozjelo Já docela souhlasím s názorem Miloše mluví mi z duše . Mě ani tak nerozčiluje že se o tom mluví jako ty poplašné lidovecké výkříky o svátosti manželství nikdo to tak nenazývá je to registrované parnerství a nikdo neříká, že je to jenom pro homosexuálně orientované vždyť život na "psí knížku " by byl také jednodušší a jsou lidi kteří si netroufnou na klasické manželství a tohle by jim značně ulehčilo žití . Jsem silně proti tomu aby si homosexuální pár adoptoval cizí dítě ale když se jedná o biologické dítě jednoho z nich tak si myslím že by na něho měli mít nárok oba i když ten bilogický zemře - dítě neřeší jestli má dva táty nebo né když se o něho dobře starají . Další názor který je tu často dvě ženský tak moc nikomu nevadí ale dva chlapi jo čím to je pánové je to stejné jako se svěřením dítěte po rozvodu proč drtivá většina končí u mamin a jen maličko se dostane k otcům přes to , že někdy se o ně dokáží postarat lépe než matky . A ještě k Brainmanovi to že je v kultuře dost "bukvic" bude asi tím že a to mi asi potvrdí všichni co někoho takového dobře znají jsou to exhibicionisté a jsou velmi společenští a často baví celou společnost .