no toto som vyriesil a teraz mam taky "drobny" problem - po zapojeni prednych repro mi z nich nejde ziadny zvuk neviete niekto v com moze byt problem ? (s o orig radiom a orig reprami to hralo )conpet píše: Najdi si na ty redukci spinanej + a prived na nej + trvalej...
Autoradio
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Vim jestli to mas dobre zapojeny, tak je radio KO Staci nekde skrtnout plusem a je to hned
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Ten ILLUMINATION teda se u novejsich radii nezapiojuje? Taky jsem si s nim nevedel rady..jinak je to ten dole uprostred?Michal1987 píše:OK. Dik moc. Ako co sa tyka kablov k reproduktorom tie su mi jasne.
Potom je tam kabel s oznacenim AUTO ANT. - co predpokladam, ze patri k eletrike na antenu. Potom ACC B(+) - to by mal byt klasicky (+).
Dalej NEGATIVE GROUND to by mala byt zem (-). LIGHT (ILLUMINATION) to bo kabel potrebny iba k staremu radiu na jeho podsvietenie, ktore mi je ovsem zbytocne a BACK-UP(+) - a ten neviem na co je.
Ako poviem ti narovinu keby som si chcel dat moc robotu natahal by som komplet novu kabelaz - co sa tyka elektriny, ale moc sa mi nechce ked je priprava hotova a navyse neviem kade by sa dali pretiahnut kable od baterky do kabiny a neviem ani kde je hlavny (+) kabel napojeny na piostkovu skrinu - keby som to chel tahat z nej. A tak isto netusim kde vyustuje kabel na eletriku k antene.
Ale prosim ta aj tak ten popis pre istotu posli...
A druha vec, j epotreba mit zapojeny nekde kabel "zeslabeni" ? Predpokladam ze to patri k handsfree... dasli kabel je "ztisit pri telefonovani"
Naposledy upravil(a) rimsy dne pon črc 03, 2006 22:24, celkem upraveno 3 x.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
pokud mas hands. tak zapoj pokud ne je ti to na nic, ten illumination to je vec radia, ja sem ho nemel zapojeny a pak sem se docet v manualu ze muzu v radiu menit barvy a pokud sem ho nezapojil tak barvy ani tukrimsy píše:Ten ILLUMINATION teda se u novejsich radii nezapiojuje? Taky jsem si s nim nevedel rady..jinak je to ten dole uprostred?Michal1987 píše:OK. Dik moc. Ako co sa tyka kablov k reproduktorom tie su mi jasne.
Potom je tam kabel s oznacenim AUTO ANT. - co predpokladam, ze patri k eletrike na antenu. Potom ACC B(+) - to by mal byt klasicky (+).
Dalej NEGATIVE GROUND to by mala byt zem (-). LIGHT (ILLUMINATION) to bo kabel potrebny iba k staremu radiu na jeho podsvietenie, ktore mi je ovsem zbytocne a BACK-UP(+) - a ten neviem na co je.
Ako poviem ti narovinu keby som si chcel dat moc robotu natahal by som komplet novu kabelaz - co sa tyka elektriny, ale moc sa mi nechce ked je priprava hotova a navyse neviem kade by sa dali pretiahnut kable od baterky do kabiny a neviem ani kde je hlavny (+) kabel napojeny na piostkovu skrinu - keby som to chel tahat z nej. A tak isto netusim kde vyustuje kabel na eletriku k antene.
Ale prosim ta aj tak ten popis pre istotu posli...
A druha vec, j epotreba mit zapojeny nekde kabel "zeslabeni" ? Predpokladam ze to patri k handsfree... dasli kabel je "ztisit pri telefonovani"
BACK-UP(+) todle by mela byt pamet
proc si tam nedas ISO conektor?????
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
cely ne, jen koncovy stupne, ale jen v tom nejhorsim pripade, treba tam mas nejakej jinej problem.Noxx píše:conpet: vtedy sa odpali cele radio ci ako ?
GHOST: hej len predne, zadne hraju a radio vyzera oka
ano su nove a ked som ich zapojil dozadu hraliGHOST píše:Tie reprá sú nové? Určite sú dobré? Ak si nie istý, škrtni vývody repráku 1,5V bateriou (alebo slabou 9V) či zapraskajú. Ak hej, tak pripoj staré repro na vývody predných a uvidíš. ak pojdu tak chyba nieje vo vašom prijímači
conpet: tie koncove stupne sa odpalia len na predne repra alebo aj na zadna ?
...
to nejde takhle rict, zalezi na tom jak si byl hodne sikovnej, doporucuju to radio vyndat , dej si ho na stul a znova vsechno prezkousej s jinym repro, nebo rekni nekomu kdo se v tom trochu vyzna -mas to radio v zaruce
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no nektere novejsi radia ten kabel nemaj, zivej se z pameti to je zluty kabel, mel by si zapojit cerveny + cerny- zluty + modry +antena el. no a to by ti melo stacit pokud tam nemas jeste fialovy a nebo oranzovy kabelrimsy píše:protoze jsem ho nesehnal a hlavne jsem vyndal "konektor" ze staryho radia, kam to ted v pohode pajim..jinak moje radio by taky melo nejak menit barvy, tak uvidim..akoart nemuu najit illumination na rozvodu u noveho radia, bud by to bylo to zeslabeni, nebo nevim..
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
je mozny ze mas v p....li zesilovac skus pripojit ny predni repraky nejaky slabsi reprak 4 omy a pokud to bude hrat tak sotva to bude sliset tak mas odpaleny zesik, to se mi stalo u klarionu, ale ne moji vinou, v aute bylo v cudu nejake rele a po nastartovani do minusu sel plus a tam mi to odpalilo celi radio, hlavne ze sem ty draty promeril ale nenapadlo me ze se zmeni - na + po startu, jo a hral mi jen levy zadni ostatni 3 byli stichaconpet píše:to nejde takhle rict, zalezi na tom jak si byl hodne sikovnej, doporucuju to radio vyndat , dej si ho na stul a znova vsechno prezkousej s jinym repro, nebo rekni nekomu kdo se v tom trochu vyzna -mas to radio v zaruce
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Diky, ale uz to mam poreseny, slape jak hodinky..Slavek píše:no nektere novejsi radia ten kabel nemaj, zivej se z pameti to je zluty kabel, mel by si zapojit cerveny + cerny- zluty + modry +antena el. no a to by ti melo stacit pokud tam nemas jeste fialovy a nebo oranzovy kabelrimsy píše:protoze jsem ho nesehnal a hlavne jsem vyndal "konektor" ze staryho radia, kam to ted v pohode pajim..jinak moje radio by taky melo nejak menit barvy, tak uvidim..akoart nemuu najit illumination na rozvodu u noveho radia, bud by to bylo to zeslabeni, nebo nevim..