ono OT a IT témata jsou taky zvláštní věc... Nevim jak vy ale já když mně něco zajmá tak se zeptam. Jasně že se sem tam něco dubluje ale pročítat třeba 2 roky starý téma o 6 stránkách... někdy nic moc.
Beru, že foru má pravidla a mkoderátora ale buzzerace že napsal "blbě mi to jede na trojku" místo "zpozoroval jsem zvláštní chování na třetí rychlostní stupeň". Někdy to tam prostě přeháněj. A počítam s tim, že když něco založim tak to sleduju. Když se mi nezdaj kecy spoluforáků tak si béknu ať píšou k věci, většinou to tu funguje.
cenzura
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Blue Lanos
Ja bych toto cele presunul do POKECu a hotovo
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Aha ale ja za to nemuzu, ja se zapojuju do kazdeho tematu, i kolega v praci v patek rika, ze ho ze me boli hlava, vic nez z mazelky a dcery, ale zase kdyz se vsude zapojim, tak vite, ze to tady vsechno i ctuIvan píše:Možná bych při této příležitosti chtěl na některé (ví kteří) apelovat, aby se čas od času zdrželi komentáře na cokoli, co se na foru objeví. Někdy méně je více...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se