Nova nexia uz za 7 mesicu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Už ho tolko nestrašte...
Ja to mám už síce za sebou, ale je to super pocit...
... a sú to super prebdené noci, tony plienok, prvé zuby, druhé zuby, škôlka, škola...
...a - "Tato, kúp mi totooo... a totooo..."
ale čo už, aj to k tomu patrí... ale na to má Milosh ešte čas...
Ja to mám už síce za sebou, ale je to super pocit...
... a sú to super prebdené noci, tony plienok, prvé zuby, druhé zuby, škôlka, škola...
...a - "Tato, kúp mi totooo... a totooo..."
ale čo už, aj to k tomu patrí... ale na to má Milosh ešte čas...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
Gratulujem. Už som si začínal myslieť že všetci sa tu hrabú
iba v autách. Ja sám mám dve deti, a Espero som hlavne kúpil
preto aby sme sa doňho všetci vošli. Š 105L to už akosi nezvládala.
Rýchlo dorob na aute všetko čo si ešte chcel urobiť, pretože
v priebehu najbližších rokoch to už neurobíš. Ja som veľmi
šťastný keď si nájsem chvíľku času aby som to aspoň ostriekal hadicou.
Ale ten krásny pocit keď ideš v aute a vzadu ti tíško spia tvoje (aspoň
dúfam že sú moje) deti, ten je na nezaplatenie.
Ešte raz gratulujem.
iba v autách. Ja sám mám dve deti, a Espero som hlavne kúpil
preto aby sme sa doňho všetci vošli. Š 105L to už akosi nezvládala.
Rýchlo dorob na aute všetko čo si ešte chcel urobiť, pretože
v priebehu najbližších rokoch to už neurobíš. Ja som veľmi
šťastný keď si nájsem chvíľku času aby som to aspoň ostriekal hadicou.
Ale ten krásny pocit keď ideš v aute a vzadu ti tíško spia tvoje (aspoň
dúfam že sú moje) deti, ten je na nezaplatenie.
Ešte raz gratulujem.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Chlapci, kamaradi, dik za vtipny hlasky i gratulace
Detuning uz dokoncuju, resp. uz jen nahodim do puvodnich "der" 4ks repro a mam hotovo
Na novy auto nemam a od Zlatyho slavika jsem Lacetti taky nevyhral, takze nexie bude muset jeste nejakej ten patek slouzit.
Stefane, napsal jsi to opravdu krasne, doufam ze to prvni bude bez problemu a druhe decko na sebe nenecha dlouho cekat. Precejen uz mi je 29, partnerce a budouci zene bude za mesic 28, tak uz jsme snad oba dost zrali na rodinu, bo byt mame velkej a temer kompletne vybaveny. A to je pro me dulezitejsi nez moje "maly" auto, i kdyz porad to je vetsi nez fabie a kdyz bude prcek sedet v AUTOSEDACCE !! tak mi z meho 3D aspon nikam neutece
Pred rokem bych to do sebe nerekl, ze dospeju a budu mit dospely nazory, ale asi se ve me neco behem roku zlomilo
Ted uz jen resime, co koupit k jidlu, aby po tom nebylo moji nastavajici mamince spatne, 9tyden tehotenstvi prave probiha a nevolnost je na dennim poradku
Me bylo blbe jen v sobotu, bo jsme meli v patek vecirek od zamestnavatele - skoro 300lidi v jedny hospode, ale super !!! No vyspal jsem se z toho a uz neblinkam
Detuning uz dokoncuju, resp. uz jen nahodim do puvodnich "der" 4ks repro a mam hotovo
Na novy auto nemam a od Zlatyho slavika jsem Lacetti taky nevyhral, takze nexie bude muset jeste nejakej ten patek slouzit.
Stefane, napsal jsi to opravdu krasne, doufam ze to prvni bude bez problemu a druhe decko na sebe nenecha dlouho cekat. Precejen uz mi je 29, partnerce a budouci zene bude za mesic 28, tak uz jsme snad oba dost zrali na rodinu, bo byt mame velkej a temer kompletne vybaveny. A to je pro me dulezitejsi nez moje "maly" auto, i kdyz porad to je vetsi nez fabie a kdyz bude prcek sedet v AUTOSEDACCE !! tak mi z meho 3D aspon nikam neutece
Pred rokem bych to do sebe nerekl, ze dospeju a budu mit dospely nazory, ale asi se ve me neco behem roku zlomilo
Ted uz jen resime, co koupit k jidlu, aby po tom nebylo moji nastavajici mamince spatne, 9tyden tehotenstvi prave probiha a nevolnost je na dennim poradku
Me bylo blbe jen v sobotu, bo jsme meli v patek vecirek od zamestnavatele - skoro 300lidi v jedny hospode, ale super !!! No vyspal jsem se z toho a uz neblinkam
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivane, tak se priste prihlasAnonymous píše:Mildo, mám taky radost, že jsi zmoudřel. Sice pozdě, ale přece
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ulitla mi nudlickaAkri píše:No ja samozrejme taky gratuluju To jsou mi noviny, jak se to stalo?
Nechodím sem denně, takže mám tu novinu jako poslední.
GRATULUJI !!!
BTW:
Kutnohorská čtyřčata udivila svět,
nedejte se zahanbit !!!
Mějte dětí pět !!!
GRATULUJI !!!
BTW:
Kutnohorská čtyřčata udivila svět,
nedejte se zahanbit !!!
Mějte dětí pět !!!
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán