![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Blue Lanos
To: brzdova kvapalina - v servise mi povedali, že tu od vyrobcu vymienaju za polosyntetiku automaticky, pri prvej garancke a zadarmo. No nezoberiem to????Mirek píše:Dobrá cena. Proč měnili brzdovou kapalinu? Máš poměrně málo najeto a předepsaná výměna je až při 2. prohlídce.deathx píše:...Toto všetko trvalo 1 hod a stálo to 2873,- Sk a bol som pri tom všetkom.
PS: Medzitým som si pozrel nové AVEO (!!! BOMBA !!!, z vnútra aj z vonka, palubovka, potahy, tapacir na kufri, no skratka hned mi padlo do oka. Mohol som počkať ešte rok a bol by som MAXIMALNE spokojny
Co se týká nového AVEA, tak bych zase tak nejásal:
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=5444
při dvouleté garančce se mění i svíčky a filtr klímy, to ti nedělali? jinak cena dobrá. V Ostravě chcou za kompletní výkon 4040,- Kč a to se mi zdá MASO...Oldřich Novák píše:Ahoj všichni
Tak jsem dneska absolvoval dvouletou záruční prohlidku v našem karvinském servisu VAST OIL CHEVROLET.
Velice dobrý přistup a ochota.Učtovali mi.
Olej BP Visco 3000 3.5L 593 Kč
filtr olejovy 101.40Kč
brzdová kapalina 101.10 Kč
seřízení ventilu 228 Kč
prohlidka a prace 1330 Kč
CELKEM 2820 Kč
Jak už jsem tady psal,zlobil mě CHECK,zistili vadný EGR ventil a vyměnili za nový,samozřejmě v rámci záruky zdarmi,tekže uvidíme.
Kalos 1.2 HB spotřeba v zimě 8.3l jazdím denně kratší trasy
Na předchozí stránce jsem uváděl tenhle odkaz, jsou tam jednotlivé prohlídky rozepsané.LIFELIKE píše:A čo všetko mám očakávať pri 1.servisnej prehliadke. Idem budúcu stredu, tak nech tam robím múdru
Já jsem ji (v levém předním světlometu /první, která zatím nevydržela/) měnil před 14 dny. Kdyby tam nezavazela (pro Čechy "nepřekážela"Tompetr píše:někdy v zimě mi praskla žárovka předního světlometu a tak jsem odhodlaně otevřel kapotu........ a po minutovém obhlížení ji zase zavřel![]()
...... nasedl do káry a odjel do servisu v Ostravě Hulvákách. V prodejně jsem koupil ND a zašel za chlapci. Měli to vyměněné za minutku a na otázku co za to, si řekl: "dejte mi na pivo"tak jsem mu dal na dvě (50K) a spokojeně odjel.
dneska si říkám, škoda že jsem mu nekoukal pod prstyprotože mi prozměnu prdla ta druhá žárovka
![]()
Tak asi rovnou přezuju auto na zimu, a tentokrát se mu budu dívat pod prstíky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |