aky mobil maju Daewaci ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jediné, čo mi na K750i vadí, že to nie je Smartphone s peračným systémom. Proste mi chýba možnosť si doinštalovať čokoľvek (podpora Javových hier a porgramov mi nestačí).
Ideálny telefón pre mňa by bol smartphone s operačným systémom Windows Mobile 5, 2Mpix (a viac) foťákom + kamera, Wi-Fi, rádio, diktafón, MP3 a video prehrávač, slot na pamäťovky (vymeniteľné bez nutnosti vypnutia telefónu) a 3GB (a viac) pamäťou. No, hádam sa toho do roka dočkám.
Ideálny telefón pre mňa by bol smartphone s operačným systémom Windows Mobile 5, 2Mpix (a viac) foťákom + kamera, Wi-Fi, rádio, diktafón, MP3 a video prehrávač, slot na pamäťovky (vymeniteľné bez nutnosti vypnutia telefónu) a 3GB (a viac) pamäťou. No, hádam sa toho do roka dočkám.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No právě. Klasická zrcadlovka se zrcadlem z principu video točit nemůže.Brainman píše:Existuje, je tedy digitalni ale Olympus 750UZ Movie videa toci a rovnou v MPEG4
Tohle jsem taky zvažoval, když jsem po třech letech užívání Sie ME45 hledal změnu. Ale když už to má být něco s OS, tak mi to musí nahradit mé ošuntělé PDA Sony Clié s PalmOSem. Takové zařízení existuje a jsou to různá MDA apod. na principu PDA + GSM modul, ale to mi zase nevyhovuje konstrkucí, velikostí atp. Smartphony s malým displayem a nedotykovým displayem mi bohužel nepomohou . Na navigaci nebo tabulkáč je to zoufale melé a bez rozpoznávání textu nebo qwert klávesnice těžko použitelné.mipo píše:Jediné, čo mi na K750i vadí, že to nie je Smartphone s peračným systémom.
Takže volba padla na blbý telefon. Šikmoocí švédi se tentokrát přesně trefili do mých potřeb. Sám jsem zvědav, jestli mi 3 roky vydrží...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Jinak pro priznivfce PDA , mam ASUS 730W a je to sracka, (manzelce jsem dal svyho Acera N10). Je to pomaly a casto se to kouse. Ma sice plno veci ale bohuzel ta grafika sezere strasne moc vykonu procesoru. Foti to a i toci video ale prave s tou D500 se to neda srovnat. Jedine pozitivum je ze ten Asus (Win2003) umi perfektne interpretovat WWW stranky ve vsech formatech
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
To jsem byl ja:
Jinak pro priznivfce PDA , mam ASUS 730W a je to sracka, (manzelce jsem dal svyho Acera N10). Je to pomaly a casto se to kouse. Ma sice plno veci ale bohuzel ta grafika sezere strasne moc vykonu procesoru. Foti to a i toci video ale prave s tou D500 se to neda srovnat. Jedine pozitivum je ze ten Asus (Win2003) umi perfektne interpretovat WWW stranky ve vsech formatech
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
dcaBrainman píše:Tak to bych rád viděl zrcadlovku, co umí točit video. Třeba fakt nějaká existuje, ale zatím jsem neviděl...
Existuje, je tedy digitalni ale Olympus 750UZ Movie videa toci a rovnou v MPEG4
OT:ja se opravil na "zrdcraladlovku" ,ale od tebe jsem to cekal ... jinak ja fotim a tocim na Fuji S602Z (640x480 30fps) coz jsem pred 2 rokama bral jako nejlepsi koupi
tak me vcera spadnul mobil do zachoda..suxxx...shit... no aspon me to dokope do upgrade,asi to vyhraje mda compact,ktery me nejvic vyhovuje /mam ho casto v ruce/
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem nejak mimo misu?DREAM píše:dcaBrainman píše:Tak to bych rád viděl zrcadlovku, co umí točit video. Třeba fakt nějaká existuje, ale zatím jsem neviděl...
Existuje, je tedy digitalni ale Olympus 750UZ Movie videa toci a rovnou v MPEG4
OT:ja se opravil na "zrdcraladlovku" ,ale od tebe jsem to cekal ... jinak ja fotim a tocim na Fuji S602Z (640x480 30fps) coz jsem pred 2 rokama bral jako nejlepsi koupi
tak me vcera spadnul mobil do zachoda..suxxx...shit... no aspon me to dokope do upgrade,asi to vyhraje mda compact,ktery me nejvic vyhovuje /mam ho casto v ruce/
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
ja se taky spletl ja mam 770 a ne 750Ondras píše:No právě. Klasická zrcadlovka se zrcadlem z principu video točit nemůže.Brainman píše:Existuje, je tedy digitalni ale Olympus 750UZ Movie videa toci a rovnou v MPEG4
Tohle jsem taky zvažoval, když jsem po třech letech užívání Sie ME45 hledal změnu. Ale když už to má být něco s OS, tak mi to musí nahradit mé ošuntělé PDA Sony Clié s PalmOSem. Takové zařízení existuje a jsou to různá MDA apod. na principu PDA + GSM modul, ale to mi zase nevyhovuje konstrkucí, velikostí atp. Smartphony s malým displayem a nedotykovým displayem mi bohužel nepomohou . Na navigaci nebo tabulkáč je to zoufale melé a bez rozpoznávání textu nebo qwert klávesnice těžko použitelné.mipo píše:Jediné, čo mi na K750i vadí, že to nie je Smartphone s peračným systémom.
Takže volba padla na blbý telefon. Šikmoocí švédi se tentokrát přesně trefili do mých potřeb. Sám jsem zvědav, jestli mi 3 roky vydrží...
ad mipo:proto ted na rautu premlouvam sefa na mda compact , podle me idealni tlf. /pda+gsm velikost p910)
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
NMT Nokiu 540 mám taky doma - a funkční vč. aktivního čísla. Je to bez paušálu, tak jsem ji nerušil. Navíc mám za ni každého půl roku 500 Benefit bodůRichard píše:Mám siemens S65 a C35 naprostá spokojenost, nejsem stádní typ, a protože všichni mají Nokii já ji nechci Začínal jsem s ní kdysi s NMT a Nokií 540, ale pak začaly GSM telefony a já chtěl nějakej mobil co se všude chytne, doporučili mě Alcatel a měli pravdu, pro Nokiáře : Alcatel v pohodě 3 čárky signálu vedle ležící Nokie zofale hledala síť No a pak jsem přešel k Siemensu C35, C65, S65 a spokojenost
Kromě toho mám SonyEricsson T610 a stačí mi to.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Já mám taky ještě aktivní číslo a funkční NMT, dal jsem jí tchánovi a ten i občas někdy volá z chaty jinak perfektní tarif, na něm ERRORTEL určitě nevydělá platím v létě za tchána tak 50,- měsíčně, v zimě nic a to se vyplatíMirek píše:NMT Nokiu 540 mám taky doma - a funkční vč. aktivního čísla. Je to bez paušálu, tak jsem ji nerušil. Navíc mám za ni každého půl roku 500 Benefit bodůRichard píše:Mám siemens S65 a C35 naprostá spokojenost, nejsem stádní typ, a protože všichni mají Nokii já ji nechci Začínal jsem s ní kdysi s NMT a Nokií 540, ale pak začaly GSM telefony a já chtěl nějakej mobil co se všude chytne, doporučili mě Alcatel a měli pravdu, pro Nokiáře : Alcatel v pohodě 3 čárky signálu vedle ležící Nokie zofale hledala síť No a pak jsem přešel k Siemensu C35, C65, S65 a spokojenost
Kromě toho mám SonyEricsson T610 a stačí mi to.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Já měl něco podobného - dal jsem původně NMT tchýni, aby byla "in" Ona ale vůbec nepochopila, jak se s tím voláRichard píše:Já mám taky ještě aktivní číslo a funkční NMT, dal jsem jí tchánovi a ten i občas někdy volá z chaty jinak perfektní tarif, na něm ERRORTEL určitě nevydělá platím v létě za tchána tak 50,- měsíčně, v zimě nic a to se vyplatí
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005