Co nejraději kouří Daewáááci ? :-)

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

milosh píše:Vas kuraky nechapu, mesicne vas to vyjde na par stokorun, nektere i tisicovek, to si radsi koupim naky hadry nebo neco na auto ci do PC, tohle mi prijde jako vyhozeny prachy oknem a jeste si kurv*te zdravi. A nejvic me vadi jak i hezka zenska kdyz kouri cigara tak nechutne smrdi a u chlapu to samy.

NEMAM RAD KURAKY !!!!!!
Ty si maniak :lol: ja treti rok nekourim, ale koureni mi teda vubec nevadi :lol: :lol: Ja prestal sam od sebe a ted me to mrzi, uz nemivam ten kasel po ranu a nez jsem odchazel do prace uz jsem mel 5 cigarek :lol: v praci 20-25, nez jsem dosel domu tak 4 a pak kdyz jsem byl jen doma, tak 6-10, kdyz se nekam slo, tak tam padla dalsi krabicka, ja jsem zastance toho, ze kdyz kourit, tak poradne, kdo kouri jen treba pet cigarek, tak to je o nicem, preferuju silnej prisun :lol: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Reklama

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Souhlas, po tydeni navsteve koronarky a mesicni prac neschopnostimi doktorka rekla abych nekouril tak jsem prestal. Do ty doby v praci tak 12 -13 hodin denne a 40 Peter. Ted ani tuk a nechybi mi to. Jediny co je pruser ze jsem pribral 20 kilo a zatim to nejde dolu.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Cross

Příspěvek od Cross »

Ja jsem mel posledni cigaro v nedeli a zatim se drzim. Hospodam se vyhybam obloukem.
Jsem podrazdenej, ale bojuju. :lol:
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Richard

Příspěvek od Richard »

Brainman píše:Souhlas, po tydeni navsteve koronarky a mesicni prac neschopnostimi doktorka rekla abych nekouril tak jsem prestal. Do ty doby v praci tak 12 -13 hodin denne a 40 Peter. Ted ani tuk a nechybi mi to. Jediny co je pruser ze jsem pribral 20 kilo a zatim to nejde dolu.
Souhlas, taky jsem od r. 1988 co jsem přestal kouřit 15 kg přihodil, ale ušetřil jsem tolik zbytečně vyhozenejch prachů...... tak teď si dělám radost Nubirou. Brainmane nahoď na Virago tuplák dozadu a ještě tak 20 kg zvládneš.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Richard

Příspěvek od Richard »

Cross píše:Ja jsem mel posledni cigaro v nedeli a zatim se drzim. Hospodam se vyhybam obloukem.
Držím palce :D :D BOJUJ statečně a vydrž :!: :D :!:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Cross píše:Ja jsem mel posledni cigaro v nedeli a zatim se drzim. Hospodam se vyhybam obloukem.
No tak do krčiem si daj zákaz vstupu tak na pol roka, inak neprestaneš!!! Bez srandy. Podráždený sme boli všetci, z toho si nič nerob, len na to upozorni okolie.
fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

to tu vsetci prestavate fajcit ci co??? :roll:
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Jsne, normalni je nekurit vole :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

ako ty vies co je normale??? :lol: :lol:

ja fajcim okolo 10-15 denne, ked sa pije aj viac jedno pivo = 3 cigaretky ked je moc studene a nejde mi aj viac. inak vypijem tak maximalne dve piva a aj to raz dva krat do mesiaca. ja pijem iba vynimocne a ked tak vatsinou je to nealko pivo, nieje to sice ono ale uz som si tak nan zvykol ze ine ani nepijem a to aj ked nesoferujem. inak jazdim denno denne do roboty sem tam v robote a z roboty. domov chodim troska neskor takze nemam chut ist do krcmy.

naposledy mi urobil chut fireman ked sme ukoncovali konferencak spomenul ze ma chut na pivecko a ja som ju dostal tiez, tak som si po jedno zbehol. :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

eMKa Slovensko píše:naposledy mi urobil chut fireman ked sme ukoncovali konferencak spomenul ze ma chut na pivecko a ja som ju dostal tiez, tak som si po jedno zbehol. :lol: :lol:
ja mam v chladnicke zasobu :lol:
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

milosh píše:Vas kuraky nechapu, mesicne vas to vyjde na par stokorun, nektere i tisicovek, to si radsi koupim naky hadry nebo neco na auto ci do PC, tohle mi prijde jako vyhozeny prachy oknem a jeste si kurv*te zdravi. A nejvic me vadi jak i hezka zenska kdyz kouri cigara tak nechutne smrdi a u chlapu to samy.

NEMAM RAD KURAKY !!!!!!
Co ze smrdi, ale ta pusa po cigarku, ta stoji za to :).
Tompetr

Příspěvek od Tompetr »

nekouřím už 4 měsíce :D , dříve 20-cku denně Petra light. Nekouření je po všech stránkách lepší pokud se smíříš s tím, že už v životě nebudeš šťastný. :( :( :( Jenom opravdový kuřák ví jaké je to užít si cígo po snídani, obědě, poradě, po sexu, u piva...... áááách jo....

...tuhle sekci si asi zakážu protože už mám zase chuť :(
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Tompetr píše:nekouřím už 4 měsíce :D , dříve 20-cku denně Petra light. Nekouření je po všech stránkách lepší pokud se smíříš s tím, že už v životě nebudeš šťastný. :( :( :( Jenom opravdový kuřák ví jaké je to užít si cígo po snídani, obědě, poradě, po sexu, u piva...... áááách jo....

Je pravda ze s posledni cigaretou odeslo i neco z me osobnosti ale letos jsem to dokompenzoval tim, ze jsem si koupil tu motorku
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Topol

Příspěvek od Topol »

Tompetr píše:nekouřím už 4 měsíce :D , dříve 20-cku denně Petra light. Nekouření je po všech stránkách lepší pokud se smíříš s tím, že už v životě nebudeš šťastný. :( :( :( Jenom opravdový kuřák ví jaké je to užít si cígo po snídani, obědě, poradě, po sexu, u piva...... áááách jo....

Pěkný den :D
Svatá pravda moje řeč ;)
Nekouřím už nějaký rok 8) Jsem rád,že jsem to vydržel a fandím každýmu kdo to dokáže:lol: Když si člověk uvědomí těch peněz :shock:
A zdraví taky není k zahození a ten čich/není tady s velkým nosemtak jsem dal aspoň vykulenýho/ :shock: Při jídle ty vůně ;) Dřív jsem dobře cítil jakorát olomoucký :twisted: A co vůní má žena :?
Ale až mě doktor řekne"Teď už mu dejte co chce tak si potom teprve jednu zapálím :lol: :lol:
Tak než si zapálím tu na posled "Tak ať nám jezdí a nezlobí :P
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

10 let ganja .. kazdodenni chlebicek... ted uz jen prilezitostne ikdyz kolem me kazdej huli ... ikdyz 2x do tejdne si porad dam malyho prda ...

a cigarety jak jsem rikal ... START 4ever
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Odpovědět

Zpět na „POKEC“

TOPlist