No proste sa mi tie M-look spataky zdaju male..kaso píše:Rebro kolega Musim ta upozornit ze toto je sekcia Nexia a nie pokec.]Rebro[ píše:No o tom, ze ty zas nevies zalozit poziar v grille radsej pomlcimkaso píše:Ty zase nemozes nastavovat volant GL
M-Look zrcátka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- ]Rebro[
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Já Mám GL a nastavitelnej volant mám
Jinak zrcátka za 750 v www.autodoplnky.cz + adaptér na Kadetta na nexii neměli.
Ale mám problém. ten adaptér je o něco větší a přečuhuje mi u skla. jak ste to vyřešili? To si asi budu muset koupit ten vnitřní trojúhelník z kadetaa??? a dole mám škvírku tam na tom adaptéru je takovej výstupek a kvůli němu ho nepřímáčku úplně
prosim radu.
jinak už sou v lakovně a v pondělí budou za 1000 lak.
ale v pondělí jedu zase do servizu.schnila mi trubka od brzdy a teče a teče.
Ale mám problém. ten adaptér je o něco větší a přečuhuje mi u skla. jak ste to vyřešili? To si asi budu muset koupit ten vnitřní trojúhelník z kadetaa??? a dole mám škvírku tam na tom adaptéru je takovej výstupek a kvůli němu ho nepřímáčku úplně
prosim radu.
Hmmmm Zrkadla nemas dopasovane na auto a uz su v lakovni Neviem ako teraz budes zbrusovat s toho adaptera na bruske ked su nalakovaneFranta P. píše:Já Mám GL a nastavitelnej volant mám
prosim radu.
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
Zbrusoval som to vnutro Adapter z Kadetta niíkdy nebude presne pasovat na dvere Nexie Musi tam ist aj trochu lakovatelneho silikonu aby nebola vidno strbina medzi adpterom a dverami.Robi to asi 2mm.Este musis upravit vnutorne tesnenie.To penove Ja som ho obstrihal noznicami
Presahujuci kus do skla som nijak neriesil pretoze to nejde.Vonkajsi trojuholnik mam vacsi ako vnutorny.Z vonku to vidno nieje.Nic sa neda robit je to adapter urceny na Kadett.Nexia je blbe auto na ktore nekupis skoro ziadne tuningove dieli a preto musis upravovat z inych autFranta P. píše:Dobře, ale jak si vyřešil ten přečuhující kus do skla???
Pěnové těsnění, myslíš z vnitřní strany??? co s nim je??? já žádný problém neměl.
Nejlepší by byl návod. i s foto.
Ale ten už tady dluží svobík a asi na to nějak zapoměl