Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nechceš bejt radši násilník?Akri píše:co je to za kravinukosoku píše:Jako třeba Akri?![]()
ja pisu jen jak kecam, na tohle ja nehraju, ja jsem tu skoro od zacatku
![]()
mne tu umazavaj OT skoro porad, ted bych musel mit dvojnasobek prispevku, jsem ukecanej, no a co? Furt lepsi jak nasilnik
![]()
![]()
Ani néééé, takhle mi to vyhovujeMareman píše:Nechceš bejt radši násilník?Akri píše:co je to za kravinukosoku píše:Jako třeba Akri?![]()
ja pisu jen jak kecam, na tohle ja nehraju, ja jsem tu skoro od zacatku
![]()
mne tu umazavaj OT skoro porad, ted bych musel mit dvojnasobek prispevku, jsem ukecanej, no a co? Furt lepsi jak nasilnik
![]()
![]()
![]()
![]()
kosoku píše:Můžu dotaz? Jak je to s počítáním příspěvků?
fajkt to neries, ja som tu uz dost dlho, a prispevkov moc nemam, ale niesom tu preto aby som postoval o sto dusi.kosoku píše:Jako třeba Akri?![]()
JA BYCH CHTEL PODOTKNOUT, ZE TO DELAM JEN PROTO ABY EMKO NEZAKRNELeMKa Slovensko píše:kosoku píše:Můžu dotaz? Jak je to s počítáním příspěvků?fajkt to neries, ja som tu uz dost dlho, a prispevkov moc nemam, ale niesom tu preto aby som postoval o sto dusi.kosoku píše:Jako třeba Akri?![]()
ja cele dni mazem Akri-ho OT![]()
pre porvnanie ja a a Akri![]()
![]()
eMKa Slovensko
Daewoo master
Založený: 30.09.2003
Akri
Daewoo master
Založený: 10.09.2003
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |