CZECH TEKK

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Popis blizsie :arrow:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

]Rebro[ píše:Popis blizsie :arrow:
uz bez komentare ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Cross

Příspěvek od Cross »

Na vlastni oci byla jednostranna reportaz. Z tech zaberu byl kazdej druhej sfetlej.
Tak jak tak jsem na strane policie.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Neonus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neonus »

já jako sem tak trochu technař ... ale jako spíš si poslechnu drum 'n' bass .... ale ted jako sem an straně technařů protože ten zákrok policjtů byl nepřiměřenej :x
Cross

Příspěvek od Cross »

Neonus píše:já jako sem tak trochu technař ... ale jako spíš si poslechnu drum 'n' bass .... ale ted jako sem an straně technařů protože ten zákrok policjtů byl nepřiměřenej :x
Vsude jinde na zapade by se s nima nemazlili. A technari uz by priste zadnou takovou akci nemeli chut poradat.
Rano uz to psal myslim Vojta a vystihl to hodne presne. Neplest si demokracii s anarchii.
Mozna, kdybych tam byl, tak bych mluvil jinak, ale z meho pohledu byl policejni zasah spravny.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Cross píše:Na vlastni oci byla jednostranna reportaz. Z tech zaberu byl kazdej druhej sfetlej.
Tak jak tak jsem na strane policie.
Kdo mi sviti do xichtu, kdo to muze bejt? Kdo mi sviti do xichtu policejni smeejd ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

nooo, neviem sa k tomu celkom vyjadrit, nepozeral som moc vsetky spravy okolo tejto akcie.. videl som jedine nejakych typkov s dredami, sfetovanych.. co teda koukam, ze kam sa ten technostyl so sposobom zivota dostal.. :shock: :shock: vyrastal som, a mozno este obcas rastiem na tomto style.. ale - pocuvam hardcore a gabber (co su styly techna), vznikli za podpory anglickych hooligans (typickym znakom hola hlava, bombera, kanady..) .. u nas na svk bola partia ludi, ktory sa tymto stylom venovali.. mali vlastnu stranku, robili akcie.. a to - akcie robili v kluboch, bez pritomnosti policie.. ziadne nasilie, ziadne bitky, ziadne nepovolene akcie.. vsetko vzdy oficialne v jednom BA klube.. este za cias portalu sms.markiza.sk rozposielali clenom smsky o tej ktorej akcii.. takze aj takyto styl hudby sa da ustrazit ak sa chce.. :D
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

akorat je divny, ze proti tem co sou ted na Strahove najednou policaji nemuzou :lol:
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
Docent

Příspěvek od Docent »

Cross píše:Mozna, kdybych tam byl, tak bych mluvil jinak, ale z meho pohledu byl policejni zasah spravny.
Mlátit lidi obuškama do krve se ti zdá správný? Rozbíjet okýnka u aut lidem, kteří si třeba dali nějakou kořalku a nemohli odjet, a házet jim dovnitř slzný plyn, se ti zdá správný? Tak doufám, že až pojedeš přes vesnici místo 50 km/hod. sedmdesátkou, zastaví tě ti policejní ochránci demokracie a zlámou tě obuškama hnáty, mně se to bude zdát taky správný :idea:
fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

no ked sa ta provokaterska sfetla banda presunie na Slovensko tak len dufam ze nasi zeleni sa nezlaknu a vykopnu ich este s lepsou silou niekam do Madarska.A to fizlov inak z duse neznasam :lol: :lol: :lol:
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Cross

Příspěvek od Cross »

Docent píše:
Cross píše:Mozna, kdybych tam byl, tak bych mluvil jinak, ale z meho pohledu byl policejni zasah spravny.
Mlátit lidi obuškama do krve se ti zdá správný? Rozbíjet okýnka u aut lidem, kteří si třeba dali nějakou kořalku a nemohli odjet, a házet jim dovnitř slzný plyn, se ti zdá správný? Tak doufám, že až pojedeš přes vesnici místo 50 km/hod. sedmdesátkou, zastaví tě ti policejní ochránci demokracie a zlámou tě obuškama hnáty, mně se to bude zdát taky správný :idea:
Takze podle tebe jsou v tom technari nevinne? Zranenych policajtu bylo malo?
Mozna po nich policajti nemuseli jit tak drsne, ale kdyz by me nekdo trefil sutrem, tak se s nim taky neseru. Kdyby policajti nezasahli, tak to budou delat nejen technari, ale vsechny jim podobny skupiny a to nejen jednou rocne.
Kdyz te policajt zastavi ve vesnici a pojedes sedmdesatkou, tak po nem budes hazet kameny?
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Docent

Příspěvek od Docent »

Možná by to chtělo rozlišovat akci a reakci, příčinu a následek apod. :twisted: .
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Akri píše:Tak jsem to videl "Na vlastni oci" :lol: Musim rict,ze jsem se sam ve svem usudku nezklamal :D jak jsem rekl, zazil jsem to mnohokrat na jinych akcich a tohle je to samy :D
Tak jsem se dival na totez a i me to protvrdilo muj usudek, ac je opacny nez Tvuj a ac se Nova snazila o opak. Uz treba to, kdyz na konci opakovali to, jak policista pred zasahem rika, ze kdyz budou na pozemku, ke kteremu budou mit najemni smlouvu, tak je nechaji byt. "Aby si lide mohli udelat obrazek, jak policie drzi slovo." Ale uz si redaktori neuvedomili, ze organizatori nemeli najemni smlouvu, ale jen souhlas s uzitim, coz jsou podle vseho po pravni strance hodne rozdilne veci. Navic bylo jasne videt, ze policie dala vyzvu k opusteni pozemku a organizatori vyzivali k neuposlechnuti teto vyzvy, i kdyz technari tvrdili, ze nic neslyseli. No mozna, ale dodrzovala reprodukovana hudba povolene limity?

Casto vidim treba festival v Trutnove, tam je taky dost lidi, policie tam take obcas zasahuje, ale jen u konkretnich jedincu, ale dokazou to udrzet v predem definovanem rozsahu.

Ja si ani nemyslim, ze by to byla nejaka "chyba" ucastniku. Podle mne je to jednoznacna chyba/zamer organizatoru. Jak uz sem psal, kdyz si na akci takovyhle rozmeru nezajisti radne znaceni, poradatelskou sluzbu, zdravotniky, socialni vybaveni... tak je jasne, ze se to pak zvrtne tak, ze policie musi zakrocit.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Dnes jsem mluvil se známým, jehož syn se tam nachomýtl. Byl v těch místech na dovolené a ze zvědavosti se šel podívat. Kupodivu nehájil technaře. Prý po výzvě k opuštění pozemku ti normální většinou poslechli a vyhnuli se střetu. Jak bylo včera v reportáži, tak dálnici vlastně zablokoval kamion technařů a tím to vlastně všechno začlo. Dálnice se ucpala a část lidí začala policajtům nadávat. A ten noční zásah - v tom davu policajt těžko rozliší, kdo je slušný a kdo ne. Nervózní policajt pak trefil, koho trefil. Bohužel.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Docent píše:
Tohle prirovnani mi prijde nepresny, lepsi mi prijde: "az pojedes prez vesnici misto 50 km/h 70 km/h a kdyz Te policista bude chtit zastavit, tak na toho policajta najedes a ujedes a kdyz Te dojedou a opet Te vyzvou k zastaveni, zase se jim budes snazit ujet, takze Ti nakonec zablokuji cestu a vlitnou na Tebe s obuskama (a mozna i s pistoli)", tak tohle ja samozrejme budu povazovat za spravny.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“