Dneska už by mohly bejt kabely na počtě........tak sem zvědavAkri píše:Ano me ty kabely pomohly, jen nejsem nadsenej z toho, ze se vam nelibi tesla blatna kluci sevisovy ale davat origo za 2 tisice to nebudu
Pocukávání auta
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to nepujde tobe, tak vez, ze je chyba mezi sedadlem a padalamaMareman píše:Já to už snad zejtra prověřím jestli nekecáte........a běda vámAkri píše:Semiku, mne to s nima taky jede super a po cukani ani pamatky, studeny to startuje v sekundešemík píše:Já tam dal ty Tesla kabely a jsem spokojenej. Za ty peníze to jede nádherně.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Kdyby to tak bylo, tak by to tobě ani nejezdilo......jen by ti to celou cestu cukaloAkri píše:Jestli to nepujde tobe, tak vez, ze je chyba mezi sedadlem a padalamaMareman píše:Já to už snad zejtra prověřím jestli nekecáte........a běda vámAkri píše: Semiku, mne to s nima taky jede super a po cukani ani pamatky, studeny to startuje v sekunde
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, slysel jsem jak jezdis TyMareman píše:Kdyby to tak bylo, tak by to tobě ani nejezdilo......jen by ti to celou cestu cukaloAkri píše:Jestli to nepujde tobe, tak vez, ze je chyba mezi sedadlem a padalamaMareman píše: Já to už snad zejtra prověřím jestli nekecáte........a běda vám
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Hadička se má zaslepit když ji zkusíš jakoby udělat podtlak a ona nejde je tam díra měl bys to normálně natáhnout a držet (pusou za tu hadičku ) . Jiank špatný Egr se moc poznat nedá jedině zkouška jestli po zaslepení přestane cukání které je při klidné jízdě na konstantní otáčky a málo plynu . Prti kabelům z tesly máme jediné v drtivé většině když nám přijede auto na prohlídku a má je tak při odpojení se většinou minimálně jeden utrhne a pak se musí spravovat to u originálů se to stává až když jsou starší kdežto u tesláckejch i když jsou nedávno nový
Předevčírem jsem se projel v Lanosu eMKasova a Blueova kamaráda Petera a oproti mýmu autu, který pocukává při puštění plynu a při dalším položení nohy na plyn v menších otáčkách, mu to cuká i když má pod 2000 otáček dvojku pod plynem. Mě to po zaslepení EGRu jede plynule i když mám 1500 otáček - ale nohu na plynu. Toť můj postřeh co se týče vlivu špatného EGRu na jízdu
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive