Tempomat

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Ludvo

Příspěvek od Ludvo »

Tempomat 4990 sk,montáž 1500 sk
Reklama

Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Ludvo píše:Tempomat 4990 sk,montáž 1500 sk
Budem aj ja onedlho montovat. Ludvo,kde si to kupoval a montoval? V tej firme ako som Ti poradil? Boli ochotni a sikovni? Kolko dni vopred si sa objednal a kolko hodin trvala montaz?
Andy

Příspěvek od Andy »

Richard píše:K tempomatu, mám ho na Nubiře: moc ho nepoužívám, ani na dálnici, pokud není třeba 100 km roviny. Totiž, když jedete a máte plyn v nějaké poloze, tak rychlost auta kolísá třeba od 120 do kopce až po třeba 150 z kopce a máte plyn pořád stejně, ale to tempomat neumí, on z kopce udržuje 130 (tedy bez plynu) a do kopce přidá pořádně, aby těch 130 udržel, a zdá se mi, že benzín mizí rychleji, než když šlapu na plyn. Také pohodlí plynulé jízdy není takové, mám 2,0 a každé přidání a ubrání plynu tempomatem na pětku i v cca 130 km je znát a tudíž s posádkou "nepříjemně hejbe" To je můj názor. Používám ho třeba při průjezdu obcí kde je např 70. Tam se to akorát hodí. Třeba už dnes jsou inteligentnější tempomaty než v mé Nubiře, ale asi to nebude případ nějakých dodělávek. Ty budou asi ještě horší.
Ja jazdim na Alhambre 4 1,9 TDI a ked zapnem tempomat tak auto ide uplne plynule krasne, nic netrha a nic nieje citit len to ze auti si krasne "plava" konstantnou rychlostou po nasich rozbitych dalnicach :lol:
Takze neviem co maz za tempomat ked ti trha... Je to super vec ked ides viac km po dialnici.
Len je pravda ze ktovie ako to bude kvalitne fungovat ked to aj s montazou stoji len par tisicok :roll:
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
Habron

Příspěvek od Habron »

Andy, ony ty tempomaty na dieselu reagují úplně jinak než na beznínu.
Ludvo

Příspěvek od Ludvo »

Ano v tej ktorú si mi poradil.Boli ochotní dali mi číslo na človeka ktorý ich montuje.S nim som sa dohodol na montáži.Bol velmi svedomitý a šikovný. Montáž trvala asi 5 hodín.Po montáži ho bolo treba nastaviť a spraviť skúšobnú jazdu.Cena montáže je rôzna podla typu auta od 1500sk.
Ludvo

Příspěvek od Ludvo »

Rado keď prideš do Blavy na montáž zavolaj mi môžeme sa stretnúť prípadne ťa zavediem k tomu chlapíkovi.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“