No skoda pre nas.Ale na Slovensku boli 2 zraziky Fireman bol u Rada a Cubafire bol u mnaRadoslav Hološka píše:Takze nebol som. Skoda. Ako teda bolo? Fotky mame?
Zraz v Hradci Kralove
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
JASNĚ KDYŽ SE SEJDEM ,JÁ-ŘEZNÍK A MÚJ BRÁCHA BRAINMAN A TÁTA (BEZ NICKU) JEDINÝ MATIZ NA PLYN CO ZNÁM TAK DĚLÁME DAEWOO MATIZ-NUBIRA-NEXIA SRAZmrk píše:tak takychto zrazov bolo ovela viac....kaso píše:No skoda pre nas.Ale na Slovensku boli 2 zraziky Fireman bol u Rada a Cubafire bol u mnaRadoslav Hološka píše:Takze nebol som. Skoda. Ako teda bolo? Fotky mame?
ŘEZNÍK
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam porad jeste taky EsperoVít, Jiří píše:JASNĚ KDYŽ SE SEJDEM ,JÁ-ŘEZNÍK A MÚJ BRÁCHA BRAINMAN A TÁTA (BEZ NICKU) JEDINÝ MATIZ NA PLYN CO ZNÁM TAK DĚLÁME DAEWOO MATIZ-NUBIRA-NEXIA SRAZmrk píše:tak takychto zrazov bolo ovela viac....kaso píše:No skoda pre nas.Ale na Slovensku boli 2 zraziky Fireman bol u Rada a Cubafire bol u mna
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- ]Rebro[
To xces povedat ze Espero je ako Oltcit? Raz ho kupis a uz sa ho nezbavis?Brainman píše:Ja mam porad jeste taky EsperoVít, Jiří píše:JASNĚ KDYŽ SE SEJDEM ,JÁ-ŘEZNÍK A MÚJ BRÁCHA BRAINMAN A TÁTA (BEZ NICKU) JEDINÝ MATIZ NA PLYN CO ZNÁM TAK DĚLÁME DAEWOO MATIZ-NUBIRA-NEXIA SRAZmrk píše: tak takychto zrazov bolo ovela viac....
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory