nebo zeby ne?jakub píše:no, to na obrazku je fotomontaz, ja bych kazdopadne udelal dolni okraj otackomeru v linii dolni hrany tachometru ..
Budíky... :o)
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Neviem,ale mne sa to nezda ako fotomontaz...no, to na obrazku je fotomontaz, ja bych kazdopadne udelal dolni okraj otackomeru v linii dolni hrany tachometru ..
.aj to ma tu istu farbu aj to je rovnako rozmazane....
no .....bud to bol nejaky fakt profik, alebo to skutocne existuje
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to real. Tak 3 roky dozadu to proběhlo na foru autokacik.pl
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Tech 12/100 je blbost, to jsem mel se Superbem 2,8 pri opravdovém letu po dálnici. Tuhle spotrebu proste Matiz nedá. 10/100 je podle me opravdovej strop.. Proste od plne do plne je nejlepsi zpusob, takovy mereni jinak jsou na prd..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Vy jste tu vsichni chytri, jak vopice !!!
Dal jsem na Vasi radu a natankoval plnou. Vcera jsem byl sluzebne v Mlade Boleslavi a zpet a vyjel jsem ji takrka do prazdna a dnes znovu natankoval plnou. At pocitam, jak pocitam, jsem se spotrebou vice mene tak, jak mam v podpisu. cca neco malo pres 10 l.
Opravdu mam nejradsi takovy reci, jako ze je to kravina apod. a pritom pomalu ani jeden z vas (krome Ondry a Petram) nedokaze poradit s diagnostikovanim chyby. Pouze tu slysim, ze mam deravou nadrz a ze blbe pocitam, ze to nemuze byt pravda!!!
Uz me to prestalo bavit, tudiz se k teto diskuzi odmitam uz dale vyjadrovat !!! Hawk![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Opravdu mam nejradsi takovy reci, jako ze je to kravina apod. a pritom pomalu ani jeden z vas (krome Ondry a Petram) nedokaze poradit s diagnostikovanim chyby. Pouze tu slysim, ze mam deravou nadrz a ze blbe pocitam, ze to nemuze byt pravda!!!
Uz me to prestalo bavit, tudiz se k teto diskuzi odmitam uz dale vyjadrovat !!! Hawk
Roberte, tobě poradím jedno: prodej toho nenažrance
a kup si dvoulitrovou Nubiru kombi, vlítni na dálnici, zapni klimu a pojedeš tak za
9 lt/100, a když budeš blbnout po Praze tak asi 11lt ale jen po Praze![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
A k tématu budíky, kdysi jsem si v Tuzexu koupil otáčkoměr a vzadu měl přepínač 2 nebo 4 válce a 3 nebo 6 válců, ale už si nepamatuju jak byl zapojenej, myslím že na cívku![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
9 lt/100, a když budeš blbnout po Praze tak asi 11lt ale jen po Praze
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
A k tématu budíky, kdysi jsem si v Tuzexu koupil otáčkoměr a vzadu měl přepínač 2 nebo 4 válce a 3 nebo 6 válců, ale už si nepamatuju jak byl zapojenej, myslím že na cívku
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
jezis, proc se cilis, predtim jsi psal az dvanact litru, to je nesmysl a slo o to, ze jak jsi to meril, tak jsi to vicemene odhadlRobert píše:Vy jste tu vsichni chytri, jak vopice !!!Dal jsem na Vasi radu a natankoval plnou. Vcera jsem byl sluzebne v Mlade Boleslavi a zpet a vyjel jsem ji takrka do prazdna a dnes znovu natankoval plnou. At pocitam, jak pocitam, jsem se spotrebou vice mene tak, jak mam v podpisu. cca neco malo pres 10 l.
![]()
Opravdu mam nejradsi takovy reci, jako ze je to kravina apod. a pritom pomalu ani jeden z vas (krome Ondry a Petram) nedokaze poradit s diagnostikovanim chyby. Pouze tu slysim, ze mam deravou nadrz a ze blbe pocitam, ze to nemuze byt pravda!!!![]()
Uz me to prestalo bavit, tudiz se k teto diskuzi odmitam uz dale vyjadrovat !!! Hawk
ted mas jistotu. Nicmene stale tech 10 litru nechapu - kolik si dotankoval a kolik jsi ujel. Jeste by to mohlo byt, pokud tankujes 91 benzin
Ted uz chybu v poctech nepredpokladam, ale byt tebou, tak to dam na diagnostiku - muze ti to usetrit penize, tak to zvaz.
nevim, nejsem expert, ale v principu to muze byt jedine to, ze by rj strikala bohatsi smes, coz ti svicky nepodekujou a/nebo to fakt nekde tece :/ ale to pochybuju
Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat , ale kamarád byl na dovče na ´Krétě , už teda v loni , ale vzpoměl jsem si na to , tam je samej kopec ( hory 2000m rovnou od moře) . Měl pučenýho Matize s klimou , jezdil tuším ve třech a povídal mi , jak v tom můžu jezdit , že to nejede a žere 10 l. Ale to bylo daný těma podmínkama a taky tím , že auto z půjčovny nešetřil.
Mě se nepovedlo za skoro 80 000km dostat přes 7 , nikdy . Maximum 6,8 L , průměrně jezdím do 6L a beru pravidelně PLNÁ/ PLNÁ . Dálky ( zahraničí , kde počítám spotřebu za cestu , to je asi z 2000Km ) jezdím pod 5L .
Mě se nepovedlo za skoro 80 000km dostat přes 7 , nikdy . Maximum 6,8 L , průměrně jezdím do 6L a beru pravidelně PLNÁ/ PLNÁ . Dálky ( zahraničí , kde počítám spotřebu za cestu , to je asi z 2000Km ) jezdím pod 5L .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
ano, s klimou (!!!!) a ve trech lidech a samy kopec + predpokladam, ze meli nejakou bagaz, tak je spotreba k deseti realna ...Tomáš píše:Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat , ale kamarád byl na dovče na ´Krétě , už teda v loni , ale vzpoměl jsem si na to , tam je samej kopec ( hory 2000m rovnou od moře) . Měl pučenýho Matize s klimou , jezdil tuším ve třech a povídal mi , jak v tom můžu jezdit , že to nejede a žere 10 l. Ale to bylo daný těma podmínkama a taky tím , že auto z půjčovny nešetřil.
Takže vážení a milí...absovoval jsem diagnostiku a verdikt zněl: Zbláznila se Ti řídící jednotka, tak jsme museli nahrát nový software do ní. Nyní by mělo být vše v pořádku... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Cena opravy byla ze známosti za pětikvalt bez papíru
Subjektivně nyní cítím, že je to o hodně lepší...zatím podle hrubých odhadu Mates papá asi 7 litrů po městě. Až vemu plnou, spočítám to přesně![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Cena opravy byla ze známosti za pětikvalt bez papíru
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Subjektivně nyní cítím, že je to o hodně lepší...zatím podle hrubých odhadu Mates papá asi 7 litrů po městě. Až vemu plnou, spočítám to přesně
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechci ti brát iluze, ale ŘJ se nemůže zbláznit do té míry, že by bylo potřeba nahrát do ní nový SW. To co se mohlo stát bylo, že si jednotka špatně načetla data pro doladění vstřikovacích map. Samotný program a základní mapy jsou napevno uloženy v EPROM a ta se bez programátrou prostě nepřepíše. Nanejvýš by se mohlo jako havárie ŘJ stát, že by se to smázlo, ale to pak nenastartuješ.Robert píše:Takže vážení a milí...absovoval jsem diagnostiku a verdikt zněl: Zbláznila se Ti řídící jednotka, tak jsme museli nahrát nový software do ní. Nyní by mělo být vše v pořádku...
Cena opravy byla ze známosti za pětikvalt bez papíru![]()
![]()
Subjektivně nyní cítím, že je to o hodně lepší...zatím podle hrubých odhadu Mates papá asi 7 litrů po městě. Až vemu plnou, spočítám to přesně
Takže borci ti za pětikilo v horším případě na chvíli odpojili baterku a v lepším ti po připojení baterky zpět "naprogramovali" volnoběh, což je několikakroková operace s klíčkem zapalování asi na 2 minuty.
Ale možná se ti v tom trošku povrtali. Jak jsem ti psal po ICQ, zkus zjistit, co PŘESNĚ ti s jednotkou dělali.
|\/| /\ '|' | '/.