Pěkný den
To já jak v pohádce kde dlouhý měl zavázanou nohu tak já jezdím se zataženou ručkou:lol:
Teď vážně já ji musím používat přijedu před dům zatáhnu ručku otevřu vrata atd. Ale je dobrá!S každou novou jízdou je to lepší
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Opěrka ruky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no vidite ja ji použivam naprosto porad.nejen ze je clovek naucenej z prace ale i neumim si predstavit ji nepouzit i ve svym.a navic aspon mi nezareznou lanovody a zadni brzdice.(mam kotouce)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
tak som si tu opierku chcela zadovažiť, ale asi sa mi to v najbližšej dobe nepodarí. Oslovila som jedneho predajcu, ale dostalo sa mi takejto odpovede :
Momentalne sme stredove (laktove) opierky stiahli z ponuky, nakolko sa klasicke opierky prestali vyrabat a v blizkej dobe ich nahradia nove vyskovo nastavitelne typy. Z tohoto dovodu sme ponuku stiahli aj z internetovej stranky. Ked sa obnovia dodavky novych typov opierok, budeme informovat zakaznikov prostrednictvom nasej webovej stranky.
Zelam pekny den,
Alex Kubik
www.kvalt.sk
Momentalne sme stredove (laktove) opierky stiahli z ponuky, nakolko sa klasicke opierky prestali vyrabat a v blizkej dobe ich nahradia nove vyskovo nastavitelne typy. Z tohoto dovodu sme ponuku stiahli aj z internetovej stranky. Ked sa obnovia dodavky novych typov opierok, budeme informovat zakaznikov prostrednictvom nasej webovej stranky.
Zelam pekny den,
Alex Kubik
www.kvalt.sk
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER