Jak snížit spotřebu Nubiry
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Re: Spotřeba...
Já benzín zaříkámvám a stejně to nijak nepomáháDocent píše:Zkusils ten benzín někdy zaříkávat? Má to naprosto stejný účinek jako ten magnetický spořič...MilosB píše:Za filtrem benzínu mám umístěný magnetický spořič, jestli tento něco způsobuje nevím, ale celkový výsledek všech komponent je uvedený výše.
Kristovanoho, když už jste nedávali pozor na základní škole při chemii a fyzice, tak vám nepřijde divné, že takovéhle GENITÁLNÍ věci (geniální opravdu nejsou) nemontují do aut už dávno výrobci???
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Tak tady bude chyba v zarikavadle. Ta spotreba nemuze byt nicim jinym.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Vrať me se prosím zpět k tématu.
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych jsem se zeptat co si myslíte o svíčkách BRISK DR17TC. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti ?MilosB píše:Moje zkušenosti s Nubirou I, r.v. 1998 se spotřebou jsou dobré. Celoroční spotřeba vždy pod 7 litrů. V létě něco nad 6 litrů. Dlouhé trasy vždy pod 6 litrů. Jezdím podle předpisů. Zásadně používám svíčky BRISK DOR15LGS, jsou super. D
Jasne, nebo jako s timhle kvalitnim produktem:
http://www.turbonator.com/
o 35 koni vetsi vykon a o 31% delsi dojezd na galon![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale stejne vsechny tyhle "vynalezy" nekdo kupuje...
http://www.turbonator.com/
o 35 koni vetsi vykon a o 31% delsi dojezd na galon
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale stejne vsechny tyhle "vynalezy" nekdo kupuje...
-
- Kontaktovat uživatele:
K tomu "technickému muzeu" můžu říct že pamatuju Dálnopisy, NHZ, NTZ, DMS 80 .... a vše na úchvatné rychlosti 50 bódů. První modemy to byla paráda, co dříve zabíralo celou skříň, tak se dalo položit na stůl.
Jinak se omlouvám, že jsem nepromazával ty různé blbosti - Dovolená je od toho, aby se nedělalo
.
Jinak se omlouvám, že jsem nepromazával ty různé blbosti - Dovolená je od toho, aby se nedělalo
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
Jo dalnopisy, to byla kapitolaFranta píše:K tomu "technickému muzeu" můžu říct že pamatuju Dálnopisy, NHZ, NTZ, DMS 80 .... a vše na úchvatné rychlosti 50 bódů. První modemy to byla paráda, co dříve zabíralo celou skříň, tak se dalo položit na stůl.
Jinak se omlouvám, že jsem nepromazával ty různé blbosti - Dovolená je od toho, aby se nedělalo![]()
![]()
.
no vratme se k tematu ...
jezdim jen na plyn..nepocitam kolik me to zere..ale odhadem asi 12l bych rek..nevim je to hruza...tim,ze to jezdi na plyn neresim nic
jezdim jen na plyn..nepocitam kolik me to zere..ale odhadem asi 12l bych rek..nevim je to hruza...tim,ze to jezdi na plyn neresim nic
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak ![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Taky jezdim na plyn, momentalne mam za posledni dobu prumer 10,4 a zacinam to resit, protoze sem mel porad do 9,5. Ale auto nesetrim a hodne couram po Praze. Kdyz se clovek hodne snazi, tak se da na dlouhy ceste dostat spotreba pod 7.DREAM píše:no vratme se k tematu ...
Nubira II 1.6 kombi, r.v. 2003
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem po dlouhé době přepl z plynu na benzín a ono to od 3tis otáček nechtělo tahat tak jsem nad tím trošku zašpekuloval a došel k závěru, že to bude filtr od benzínu (nemám udělané vypínání palivového čerpadla od přepnutí na LPG, takže benzín neustále přečerpávám z nádrže k motoru a zpět). Po výměně je to OK. Jinak bych řekl, že dlouhé trasy moc nešetří spíše obráceně (dlouhá = dálnice) a to se jede co to dá
a sežere !!!!
(10 l - LPG).
Franta
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele: