De-tuning moji nessi

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Ivan píše:MIloši, to já než bych dal auto výš, taději udělám nový nájezd do garáže ...
Tak v tutom máme stejnej názor...Je fakt,že se člověk můsí přispůsobyt že nezajede všude.ale co se dá dělat...Já mam výhodu...Snížil sem,předek šel o 2cm dolu a zadek o 1 nahoru...Takže pohoda...Holt se sníženim se musí objetovat jízda po polních cestách a tak...
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

No, Svobiku, ale ja koupil pruziny -40mm a auto mi slo na obou napravach o 4cm dolu, takze to je neco jinyho nez jen 2 centaky 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

milosh píše:No, Svobiku, ale ja koupil pruziny -40mm a auto mi slo na obou napravach o 4cm dolu, takze to je neco jinyho nez jen 2 centaky 8)
Já,ale koupil taky -40mm...Je to divný,já vim,ale nic s tim neudělam...
kaso

Příspěvek od kaso »

milosh píše:
Ivan píše:MIloši, to já než bych dal auto výš, taději udělám nový nájezd do garáže ...
Mno, ale porad jeste je tady dostr mist, kde musim jet hoodne opatrne a kdyz jedu u nas k rybniku se koupat, teda ted jeste ne, ale teoreticky jsem tam byl se podivat autem, musel jsem jen asi o 3km okolo nez puvodne pres zeleznicni prejezd, neb bych tam nechal podvozek.

Prdim na to, autem chci jezdit vsude a ne jen po rovnych silnicich.

Tuner jsem dusi, ale aute stejne ne, kdyz mam nexii ;)
Miloshi si napisal peknu sprostost :roll: .Tuning sa da robit na kazdom aute. ;) Taktiez na Nexii.Zalezi ako to auto upravis. :?: Co sa tyka pruzin existuju sportove pruziny bez znizenia. :!: Auto je stabilnejsie ale ma rovnaku svetlu vysku ako origos. :lol:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

S.v.o.b.i.k píše:
Tak v tutom máme stejnej názor...Je fakt,že se člověk můsí přispůsobyt že nezajede všude.ale co se dá dělat...Já mam výhodu...Snížil sem,předek šel o 2cm dolu a zadek o 1 nahoru...Takže pohoda...Holt se sníženim se musí objetovat jízda po polních cestách a tak...
Ty vole, Svobiku, tomu říkám sporotvní podvozek :lol: :lol: :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Ivan píše:
S.v.o.b.i.k píše:
Ty vole, Svobiku, tomu říkám sporotvní podvozek :lol: :lol: :lol:
Sportovní je,tak se koukni na www.v-maxx.info a tam je to vše napsaný...
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Víš, já se jen směju tomu, jak po instalaci sportovního pozvozku, Ti výška zadní nápravy stoupne o 1 cm a výška přední klesne o 2 cm :lol: :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

kaso

Příspěvek od kaso »

Ivan píše:Víš, já se jen směju tomu, jak po instalaci sportovního pozvozku, Ti výška zadní nápravy stoupne o 1 cm a výška přední klesne o 2 cm :lol: :lol:
Tak toto je divne aj mne.To uz som pisal v inom prisprevku. :shock:
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

kaso píše:
Ivan píše:Víš, já se jen směju tomu, jak po instalaci sportovního pozvozku, Ti výška zadní nápravy stoupne o 1 cm a výška přední klesne o 2 cm :lol: :lol:
Tak toto je divne aj mne.To uz som pisal v inom prisprevku. :shock:
Prostě si měl podle mě hodně domrv*né puvodní pružiny ;)
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

To že to stouplo ti vysvětlím lehce a to,že sem měl ty zadní prasklý a auto bylo nizko,jako když to snížíš tak o 60mm...Taky sem měl obě dvě kola jinak...Prostě byly prasklý...Kdyby prasklý nebyly,tak by se to snížilo...
milosh

Příspěvek od milosh »

Ja si dovolim vam zasahnout do meho tematu a napisu whats new :D

V pondeli jsem dal auto do lakovny ke znamymu, bude mi lakovat zadni lemy, u kterych nevydrzel lak diky vytazeni. PAk si tam u nej taky rovnou asi necham dat ty seriovy pruziny a kdyz jeste zbyde cas, tak mi da auto na rovnaci stolici, neb to mam porad nak nakrivo :cry:

Nojo, kdyz jsem auto kupoval, myslel jsem si ze bylo jen lehce tukly, ale potom, co mi ten lakyra rikal, co vse muselo byt lakovany, tak uz to nevypada ze to bylo prodavany jen kvuli "slabe tuklymu narazniku na parkovisti". :idea:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

Nechci bejt hnusnej, ale oni venku fakt neprodávaj nejetý, lehounce ťuklý auta. Prostě je to byznys. Takřka vždy je to trochu jinak.
Na Nexii vzpomínám v dobrém :-) , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Radmont

Příspěvek od Radmont »

najlepsie je kupit nove auto, ak na to mas 8)
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
milosh

Příspěvek od milosh »

Tak uz mam hotovy lak a off-rouda :lol: Snizene pruziny mam vymeneny za ty seriovy-novy, takze nez si to sedne, bude to peknej terenak :lol:
Ale zase to pohodli a zkakani, to je krasavec.
Jen me se*e, ze uz na rovnaci stolici nebyl cas, takze jedu do Milovic zase s krivym predkem jkao na podzim, no snad to behem kvetna uz budu mit v poradku a do Hradce na Tuning Party prijedu s autem jak ma byt 8)
milosh

Příspěvek od milosh »

Tak dalsi cast a snad posledni - detuningu moji nexie je hotova.
Konecne jsem vyhodil ten radoby sport. vyfuk a nahodil seriovy BOSAL, jaky to je klid, kdyz neslysim motor a presto mam nastartovano :D

Proste asi starnu, mno, nevim, uz me to nejak nebere ty pseudoupravy.

Ale jakoby z nicehonic se mi vytratilo obcasne cukani auta, jak jsem psal vyfuk uz neslysim, no a uvidim co na to spotreba, snad bude jeste lepsi nez ted potom co jsem vymenil lambda sondu. No, uz mi moc veci an aute nezbyva, co bych vymenil :lol:

Jedinej sport. filtr-vlozka KN - IVANE :lol: a moje 15" alu mi snad zustanou, ted uz jen budu odstranovat vrzani na palubce a v kufru a bude to vyreseny, auto jak novy ;)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“