He ...Anonymous píše:kalos sa dizajnovo fakt nepodaril.
Kalos od DAEWOO ....
..alebo...
Kalos od CHEWROLET ..
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Právě že s Oktávkou jezdím jako s firemním autem a jezdím s ní dost, takže si myslím, že vím, co od toho auta čekat.S.v.o.b.i.k píše:Takže všichni chcete oktávky...To je fakt skvělý... Máme doma druhou oktávku...První byla 97 a stála za prd a teď máme 03 a ta je skvělá,ale jastli máte 850000 na vyhazování???Ještě že jí táta mame firemní...A pokud aspoň trochu oktávku znáte a jesli ste s ní,tak si budete řikat,zlatý daewoo,je to jak jet na židli...
maly deti nepotrebuji vic mista a stejne jezdime zatim jen ve 2, takze pohoda]Rebro[ píše:Miloshi , ty ako vodic uz nic, ale pasazieri vzadu si praju viac miesta
to ze prelepili znak daewoo chewrolet neznamena ze je to chewroletJRD McLAREN píše:He ...Anonymous píše:kalos sa dizajnovo fakt nepodaril.
Kalos od DAEWOO ....
..alebo...
Kalos od CHEWROLET ..
to bawo by sa mi asi tiez pacilo. mozes mi vypisat prosim ta ktore nepotrebne organy treba predat, aby bolo dost penazi na take auto ? dikKamaz píše:No me by se jako dalsi auticko libil treba focus 2.0i 16v , 2litrova Vectra
v kombajnu (praktisch) , a nebo na vyradeni 2,0 Clio a nebo BMW 330i
v coupe ... mnam, mnam
Tak ja ostavam vy zradcovia Keby som mal prach tak tohoto modraka by som nechal seegre a isiel by som si po 5dv. strieborne Lacetti 1,8lS.v.o.b.i.k píše:Takže všichni chcete oktávky...To je fakt skvělý... Máme doma druhou oktávku...První byla 97 a stála za prd a teď máme 03 a ta je skvělá,ale jastli máte 850000 na vyhazování???Ještě že jí táta mame firemní...A pokud aspoň trochu oktávku znáte a jesli ste s ní,tak si budete řikat,zlatý daewoo,je to jak jet na židli...
Ale 97 je dost poruchová,hlavně topení.Sice je to velký,ale pro mě nepohodlný...Kdyby nexie byla na naftu tak žere taky málo a pokud je to kombík tak jakej z kombíku nemá velkej kufr???Ne oktávku ne...Sou lepší auta...Podle mě,ale jestli to chceš pro rodinu,tak proč ne...milosh píše:Svobiku, jak se jede na zidli?
Ja teda jel kamosovou Oktavkou 97 a s nexii se to neda srovnat, JEDE TO, JE TO VELKY, BRZDI TO, ZERE TO 5L NAFTY, KUFR VELKEJ JAK SVIN, no co vic si prat..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |