Moderátor: Blue Lanos
Já mám taky 1.5 8v a přijde mi celkem svižnej, samozřejmě do určité rychlosti, ale celkem jsem spokojen s pružností motoru. S 1.6 16v to musí táhnout naprosto nádherně. Resumé: mě přijde sportovní dostatečněorgi píše:... ten ziadny sportiak to nie je
ja som ine auticko predtym nemal, takze rovno som naskocil na jeden a pol liter. sportiak som skor myslel nieco ako alfa romeo brera (kamosov fotrik si to kupil, sme to boli omrknut, to je kaaaara).. ale taha to peknucko, da sa na tom aj sportovejsie vysantit.. ja som s tym spokojny, nestazujem saIwoš píše:Já mám taky 1.5 8v a přijde mi celkem svižnej, samozřejmě do určité rychlosti, ale celkem jsem spokojen s pružností motoru. S 1.6 16v to musí táhnout naprosto nádherně. Resumé: mě přijde sportovní dostatečněorgi píše:... ten ziadny sportiak to nie je![]()
![]()
tomu sa mi nechce ani verit, ale zavidimBlue Lanos píše:Kraasna spotreba za taku by sa nemusela hambit nejdna astra 1.4/16V
Tak napisem co som fcul vyratal:
prejdene 582km pri 80% pouzivani klimy
vysledok je:
6.8l/100km
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |