Radoslav Hološka píše:Ivan,napis itinerar trasy od CZ-SK hranic az do Milovic tak ako si pisal pred zrazom v Hradci. Ja pridem urcite a mam to pekne cez 800 km! Ale vsak zijeme iba raz nie?
Celý ten sraz je poměrně "oficiální", takže se sluší, pokud jsi předem registrovaný (registrace bude probíhat na stránkách www.kadett.cz, včas Vás upozorním) tam dojet i včas. Ale samozřejmě Ti nikdo hlavu neutrhne, dorazíš-li později, ale je to hlavně Tvoje škoda...
Radoslav Hološka píše:Ivan,napis itinerar trasy od CZ-SK hranic az do Milovic tak ako si pisal pred zrazom v Hradci. Ja pridem urcite a mam to pekne cez 800 km! Ale vsak zijeme iba raz nie?
No kua, tak to je vec !!! To bysme se ti mohli slozit na benal, kdyz jedes takovou dalku
Neboj...
minule nas jelo v kolone tusim sest a nikomu jsme neujeli...jeli jsme celkem svizne vsichni a bylo to uplne v poho.
Jeden Kadett 1,3L za nami sice trochu vlál, ale udrzel se taky
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
To vás lidi nemůže být pár i z Plzně...To asi pojedu sám,ale Vanda mi psala,že až bude sraz tak taky pojede,tak to budem aspoň 2...Ale tam nás bude snad hodně....