No jó, taky to pamatuju...honza72 píše:Tož chlapi, nedělejte z toho bubáky...![]()
Nás vozili ve stovce a pak ve stodvaculi, s 200 litry kufru a zahrádkou a jelo se i k moři....
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
PS: Do kterýho jinýho auta za 350 litrů se vejde kočárek pro dvojčata...??
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
No jó, taky to pamatuju...honza72 píše:Tož chlapi, nedělejte z toho bubáky...![]()
Nás vozili ve stovce a pak ve stodvaculi, s 200 litry kufru a zahrádkou a jelo se i k moři....
357 píše:No jó, taky to pamatuju...honza72 píše:Tož chlapi, nedělejte z toho bubáky...![]()
Nás vozili ve stovce a pak ve stodvaculi, s 200 litry kufru a zahrádkou a jelo se i k moři....Ale já už v tý době záviděl sousedům co měli Volhu combi, protože to byl oproti naší stodváce úplně jinej komfort cestování!
PS: Do kterýho jinýho auta za 350 litrů se vejde kočárek pro dvojčata...??
Co ti chybělo u Malibu?tomask píše:Čekám jak bude vypadat nový Superb, libí se mi nová A6, BMW X5 nebo Mercedes CLS kombi.
S levnějších Peugeot 508 GT, líbilo se mi i Malibu ale chtělo to věčší výbavu.
Až se rozhodnu, tak stěhle 5-6 aut bych vybýral.
dost zaujimavy vyber dost rozdielne cenove hladiny ... cize budes kupovat auto od 20tis do 100tis ?tomask píše:Čekám jak bude vypadat nový Superb, libí se mi nová A6, BMW X5 nebo Mercedes CLS kombi.
S levnějších Peugeot 508 GT, líbilo se mi i Malibu ale chtělo to věčší výbavu.
Až se rozhodnu, tak stěhle 5-6 aut bych vybýral.
Tome,ale Malibu LTZ tohle vše má!!!tomask píše:Doufám, že budu auto vybírat mezi 30-40 tisíci, českých kolem mega.
Petře v malibu mi chyběla napr.- couv. kamera, TV, přehrávání DVD atd...
Když už to jednou mám, tak do horší výbavy se mi nechce
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |