Diesel 2,0 v EVANDE

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Cudro

Příspěvek od Cudro »

To su vsetko obchodnicke dristy. To je nieco podobne ako tie zazracne pripravky na chudnutie. Jedine co Ti schudne, je Tvoja penazenka. Ja som raz kupil do Skodovky nejaky pripravok, volalo sa to Slick 50. Nalial som to tam a potom som robil generalku motoru. Odvtedy tymto "zazracnym" pripravkom neverim.
Chcel som sa spytat, Ty mas v Evande kozenne sedacky s vyhrievanim? Rad by som totiz vedel ci to v zime pomaha. Skoda ze to nemontovali aj do textilnych sedaciek. Co som teraz v zime ocenil je rozmrazovanie predneho skla pod stieracmi. Je to perfrektna vec.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Reklama

hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

http://cgi.ebay.de/SLICK-50-SLICK50-750 ... dZViewItem Tak s tim olejem Slick 50 jsem si to precet jenom to chvali ma to skoro stejne vlastnosti jako Motonova.Mozna je to stejny vyrobek jeno ma jiny nazev. Mozna nam nekdo rekne s fora vic k temto olejum.(nebo zaloz novy predmet motorove oleje) Do audi jsem lil 0W-30,spotrebu jsem mnel nizsi nez v tabulkach. Jo mam tam ohrivani je to super a ty kozenne sedacky jsou velmi kvalitne provedeny lepsi nez jsem mnel v audi.(prozatim)
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
mzprx

Vyhrievane sedadla

Příspěvek od mzprx »

Cudro, ty mas Evandu s calunenymi sedackami? Ja som myslel, ze vsetky su v kozi. Ja zas nemam v mojej tempomat, skoro som ju kvoli tomu nekupil...(bol som zvyknuty z leganzy)
Vyhrievanie sedaciek ti bez problemov dorobia vo Fancare (uz to robili mne...), nech ti objednaju originalne spinace, vyzera to potom uplne ako original. Ja to tak mam a je to v zime lepsie ako nezavisle kurenie - nabieha to tak do minuty.
Cela ta sranda vyjde len na par tisic. Pytaj sa na to u obchodnikov (Palo Trusik), nie v servise.
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
Cudro

Příspěvek od Cudro »

S Palom Trusikom sa velmi dobre poznam. Ked tam pojdem tak sa ho na to spytam. Len neviem ako do tych sedaciek namontuju samotne vyhrievanie. To musia vlastne cele sedadlo rozobrat. Zda sa mi to dost velka pracnost. Dufam ze to vyhrievanie nie su take obycajne rohoze co su polozene na sedadle, ktore si mozes kupit v kazdom obchode s autoprislusenstvom.
Tempomat v Evanda mam namontovany a je to super. Podstatne lepsie to funguje ako v Leganze. Ten co mame namontovany vo firemnej Leganze, pri zmene profilu cesty, pocas jazdy neustale s tym autom cuka. Tam ho radsej nepouzivam. V Evande mi to reguluje podstatne lepsie.
Cudro

Pre hladolef-a.

Příspěvek od Cudro »

Vcera som pozeral na Deutsche Welle magazin Auto Motor und Sport, kde sa zaoberali chiptuningom. Konkretne eko-chiptuningom. Upravili Golfa s motorom 2.0 FSI, ktoremu zvysili vykon o 13 PS a spotreba sa pritom znizila o 1.7 l/100km. Ten chlapik z Dekry ktory to meral tiez nechcel tomu verit. Najprv presli tu istu trasu s neupravenym motorom a potom s upravenym. Clovek ale nevie ako sa bude spravat ten upraveny motor napr. v zime pri studenych startoch a pod. Vo vyrobnej fabrike podla mna robia komplexnejsie testy aby ten motor optimalne pracoval za kazdych klimatickych podmienok. pojde s tym autom niekam do hor kde je redsi vzduch a bude mu to skapinat. Cim to viac studujem tym som menej nakloneny chiptuningu.
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Jsem uplne stejneho nazoru,kdyby byl ten tuning tak vyborny jak o nem pisou,tak by nam to delali rovnou v servise bez ztraty zaruky a jeste by na tom vydelali hromadu penez. Kozene sedacky jsou dobre na udrzbu ale maji take svoje nevyhody.To topeni tam museli dat jinak by nam umrzly zadky, kuze studi a to nejenom v zimne a uz se tesim na leto jak se budu na to lepit. http://www.chevrolet.de/dienstleistung- ... iches.html Co je vubec nejlepsi na zimu externi topeni(Standheizung Tele Thermo Top C)Cena-1 174€ Nevis nahodou kolik by stalo namontovani a jak dlouho to trva.Ceskoslovensky jsem to bouzel nenasel.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Ja o nem uvazuju taky, konkretne o tehle znacce:
http://www.eberspaecher.cz/cz/heiz/eins ... /limou.htm
ptal sem se a je mozny to domontovat i do noveho auta bez ztraty zaruky.
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Jestli to nahodou nebudou stejne znacky,firma Eberspaecher ma pobocku v korei.Na cenik jsem se dival a kolik stoji montaz.
mzprx

vyhrievane sedadiel

Příspěvek od mzprx »

Podla mna su vyhrievane sedadla lepsie pre toho, kto parkuje v garazi, samozrejme, ak si clovek z nej nechce spravit plynovu komoru.
Nezavisle kurenie ide domontovat bez problemov, prakticky do kazdeho auta, len ak ho ma clovek v garazi, nemoze ho pustit. Cize je to riesenie len pre tych, co parkuju vonku. Tak isto je na to treba mysliet vopred a mat nastaveny cas, ked sa zapne, lebo nabeh je tam tak 5-10 minut. Ja mam v zime zapnute vyhrievanie sedadiel trvale a ked nastartujem, hreje uz o minutu. To preto, aby som neprimrzol k sedadlu :-)
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Zalezi na nastaveni, jestli pres hodiny a nebo pres Funk. http://www.eberspaecher.com/erste/konf/ ... asse=mklas
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Hladolef, vidim ze si doplnil fotku svojho milacika. Aj ta strieborna metaliza je pekna. Ja som mal predtym Nubiru v striebornej metalize a kedze som chcel trochu zmenu, tak Evandu som zobral v tej olivovo striebornej metalize. S tymi kozennymi sedackami mas pravdu. Bracho mal Lanciu Deltu Integrale v kozi a v lete to bol des sadnut si do toho auta v kratkych nohaviciach. Holt vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody. V lete by mali mat kozenne sedacky chladenie :) .
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Tak ja vetsinou v lete vyjizdim do prace s podzemni garaze a tam je chladno,delam vetsinou odpoledni,ale v zimne to je horsi.Od meho pracoviste je auto vetsinou zamrzle(audi)z evandou to jeste neznam. Dival jses na ten seznam nahradnich dilu do evandy,mate tam neco pdobneho. http://www.chevrolet.de/dienstleistung- ... iches.html
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Specialne na Evandu som okrem kobercov nevidel u nas ziadne doplnky. Inak ked si lepsie pozries (zvatsis) obrazky z toho linku co si uviedol, tak sa vacsinou jedna o nahradne dielce z Lacetti, alebo take ktore pasuju skoro do kazdeho auta. Napr. GPS alebo wechsler, ziarovky a pod. Keby tam boli nejake prahove listy s napisom Evanda, alebo ine kryty svetiel a pod. Pozeral som nejake disky na Evandu a velmi sa mi pacili disky Xylo od firmy AEZ. Tie by vyzerali fakt super. Pozri stranku:
[/url]http://www.aez-wheels.com/cgi-bin/evowe ... eb_start_1
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

Jo jsou pekne,ale ne originalni logo(chevrolet).Zimni pneumatiky chci alu a s originalnim logem.Do uvahy prichazeji(Bimo)sport mam letni,mrkni se na to jsou to originalni na evandu(tukni na obrazek). http://www.chevrolet.de/dienstleistung- ... yling.html Plechace uz nechci,vsecno pod tim rezavi.U audi jsem vymeni dvoje brzdove oblozeni a to behem 6 let,a stalo mne to tolik jak bych si koupil 8 alu rafku. Kdysi jsem mnel taky skodovku 105 zelenou.Potom taky BMw 730 a to bylo delo 218koni 2 turbo lada.to bylo jedine auto co jsem nekoupil nove(svetle hnede).Auz skoro 10 let jenom stribrne.Ale zadne z nich mne nevzalo tak u srdce jako Evanda to je proste jako zenska.
hladolef

Diesel 2,0 v EVANDE

Příspěvek od hladolef »

https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?p=86504#86504 Cudro podivej se na ten obrazek a napis co tam vidis za auto,ze pry je to Evanda. http://www.tipcars.com/basic/karta.php? ... =M&Lang=cz
Odpovědět

Zpět na „EVANDA“