Moderátor: Blue Lanos
Tak já se ti to pokusím trošku osvětlit...tomask píše:Já vaším přestavbam na plyn, etanol vůbec nerozumím....
Tome měl jsem stejný názor,ale po koupi leganzy jsem změnil názor. Původní system už tam není,i když podle slov u Autogas Coubal,to byl malý zázrak,že to vydrželo tak dlouho. Zainvestoval jsem 12000 a nechal to předelat na vstřikování. Spotřeba po praze 10l LPG mimo 8-9 l LPG. 5ečeno penězi, cca 1.70kč na 1 kilometr. Tak si spočítej,za jak dlouho se ti to vrátí.tomask píše:Já vaším přestavbam na plyn, etanol vůbec nerozumím....
Asi bych pochopil benzinové auto s velkým objemem, ale i tak, když na nej nemám, tak si ho nekoupím..
A nevěřím, že ročně ježděním na plyn bych ušetřil nějakou extra částku, kvůly které bych do přestavby šel.
Jenom si kurv.... auta nic víc, to co si myslíte že ušetříte pak naházite servisu![]()
jirik2611 píše:Přidávám foto Cruzeho a sáněk při cestě na dovolenou a zase typickou hádanku zdejšího fóra, které auto je nejhezčí mezi všemi ostatními?
Tacuma,kterou mám už najela 226 000 km na LPG. To jsem zvědavý, jest-li to najede nějaký Chevrolet (Cruze, Orlando,Lacetti apod.). Mám systém BRC, který byl montován v Itáliitomask píše:Já vaším přestavbam na plyn, etanol vůbec nerozumím....
Asi bych pochopil benzinové auto s velkým objemem, ale i tak, když na nej nemám, tak si ho nekoupím..
A nevěřím, že ročně ježděním na plyn bych ušetřil nějakou extra částku, kvůly které bych do přestavby šel.
Jenom si kurv.... auta nic víc, to co si myslíte že ušetříte pak naházite servisu![]()
Takze ak sa bavime o uspore 1Kc, tak Rudova Tacuma usetrila na palive 226 000 Kc.rudla píše: Tacuma,kterou mám už najela 226 000 km na LPG.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |