Svítí mi check
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Koukám kam jste se to dostali?Myslím ze jste řešili svítící check EGR zlobí nejvíc v zimě ale zatím stačilo jen vyčistit a párkrát ho sepnout diagnostikou.Ten vaš polepený matiz musí být opravdu .Ale viděl jsem ruzné věci -třeba slovíčka angliny na airbagu ,nebo nápis rozsvit světla,event. zhasni.A dále ten poloautomat taky nekdy zapínám,ale zatím se to nezvrhlo. A ješte něco s tim bagem se zastavte v servisu mozna chce jen smazat chyba.
jen pro doplneniDiax píše:Můžete mi někdo říct co to přesně je EGR ventil, k čemu je a kde bych ho našel?
hledat > EGR ventil
hledat > omezit hledani na forum "matiz"
link dat nejde, je to POSTem, cili aspon takhle navod, ja bych jen skoro rekl, ze pokud nevis, co to je ani kde to hledat, tak ti to odpoved stejne bude prd platna ...
Diagnostika smazání jednoduché již se neopakující závady je tak do 300.někdy i za darmiko.jakmile ,ale chyba přetrva je to odvozené od času stráveného nad problémem.ale vlastní čtení paměti řj bývá stejná cena vždy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
jako ja se tohle bojim hodnotit a vzdycky to beru v kontextu toho, jak ten servis pristupuje i v jinych pripadech.Akri píše:Jo jo takhle to bylo i mem pripade, daval jsem to kontrolovat, napichli mi to a zjistilo to chybu imobilizeru, tak to vynulovali a bylo to ok, ale stalo to stejne petibabu
Ono totiz zrovna tohle ja zcasti chapu - koupit tester za nekolik desitek tisic, zaplatit skoleni tem lidem a pak to delat zdarma, jenom kvuli tomu, ze to trva pet minut.
Jako, to je jak rict, ze fotagrafovi nedate par stovek jenom kvuli tomu, ze Vas vyfoti - coz je ukon na par vterin. Jenze on takovy profi fotak muze stat (a stoji) minimalne 60tisic+, dal osvetleni vybavene synchronizaci s bleskem, ... stane se z toho investice za temer 100tisic a to nepocitam, ze plati najem, musi to umet, musi mit cit, ...
Ja timto nerikam, ze je dobre/spatne ta cena, ale vzdycky proste brat ty souvislosti.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No jasne, ja to chapu, tim jsem nemyslel nic spatnyho, jen ze se ty petibabe ode me proste nechtelojakub píše:jako ja se tohle bojim hodnotit a vzdycky to beru v kontextu toho, jak ten servis pristupuje i v jinych pripadech.Akri píše:Jo jo takhle to bylo i mem pripade, daval jsem to kontrolovat, napichli mi to a zjistilo to chybu imobilizeru, tak to vynulovali a bylo to ok, ale stalo to stejne petibabu
Ono totiz zrovna tohle ja zcasti chapu - koupit tester za nekolik desitek tisic, zaplatit skoleni tem lidem a pak to delat zdarma, jenom kvuli tomu, ze to trva pet minut.
Jako, to je jak rict, ze fotagrafovi nedate par stovek jenom kvuli tomu, ze Vas vyfoti - coz je ukon na par vterin. Jenze on takovy profi fotak muze stat (a stoji) minimalne 60tisic+, dal osvetleni vybavene synchronizaci s bleskem, ... stane se z toho investice za temer 100tisic a to nepocitam, ze plati najem, musi to umet, musi mit cit, ...
Ja timto nerikam, ze je dobre/spatne ta cena, ale vzdycky proste brat ty souvislosti.
To vis, ja za to mam plnou
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se