Kupa noveho Cruze sedan LTZ alebo ineho auta
Moderátor: Blue Lanos
Re: Kupa noveho Cruze sedan LTZ alebo ineho auta
Cruze HB je nejhezčí ten se jim povedl
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
- Reklama
JJ, v sobotu ma caka testovacia jazda
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Já motorům taky moc nerozumím, ale dneska už vím, že pokud bych si mohl vybrat motor znova, nikdy bych si 1.6ku nekoupil. Vyhrála by to 1.4 turbo a nebo ta 1.8. 1.6 je na Cruze lenoch a spotřeba se od 1.8 skoro neliší.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Souhlas VIP
Jen se uklidňuji tím, že v mejch letech na klidný ježdění to stačí + při nákupu pár tisíc k dobru
Jen se uklidňuji tím, že v mejch letech na klidný ježdění to stačí + při nákupu pár tisíc k dobru
sa pozri kolko papa TDI CR 125KW ... no ked sa ti nechce tak ti poviem ze rovnako ako chevi ... kto nechce 2.0 nech si kupi 1.7 a uspori aj palivo ... alebo 1.4T pocitam ze buduci rok uz bude aj 1.6T a to uz bude ina rozpravkamilosh píše:Zajimavy jak se tady kazdej ohani tim vykonem, pokud bych dal + - za novy auto stejne tak i jedno z dulezitych hledisek by byla i spotreba. A pokud budu mit auto se 100ps co papa 5-5,5 nebo chevy co ma sice 160 koni ale zere v nafte 7, to neberu. Daewoo / Chevy melo spotrebu vzdy vyssi nez konkurence, ale ze to bude stale, kdyz jiny znacky uz jezdi i s turbo-benzinem kolem 5l a nafta u chevy bere 7L na sto to uz je moc.
A design taky neni vse, starsi cruze sedan pekny, novy hb a sw uz moc ne.
mam Cruze 2.0 LT(Z) druhy rok, momentalne je moja dlhodoba spotreba na 6.1l/100km (nulovane pri 15000km). najazdene za dva roky mam 50.000km, denne robim 100km (50km do prave a 50 naspat domov). Za dva roky, okrem zaseknuteho zamku na kufri (vymeneny spinac v ramci zaruky) s autom nebol ziadny problem. Pocas zimy mi spotreba sla dole na 5.9, v lete vyskocila na 6.1, co predpokladam ze ma na svedomi vacsi profil pneumatik (letne 17" zimne 16") a samozrejme klimatizacia. Jazdim standardne, nevleciem sa, sem tam si pridam, hlavne do kopca (Dargov) kedy za sebou necham hocikoho.. Cruze je celkom zabavne auto na jazdenie, a zatial rozmyslam, ze ho po 4 rokoch vymenim za novu generaciu Cruze, alebo mozno pojdem do niecoho vacsieho. Ak by som mal menit znacku, tak o Oktavii neuvazujem ani nahodou, za tie peniaze radsej Mazdu6.
Cruze LT BLACK 2.0 163k MT
Jenže ani ta 1,8 není žádný trhač asfaltu, bohužel. A žere to snad i trávu kolem cesty.VIP píše:Já motorům taky moc nerozumím, ale dneska už vím, že pokud bych si mohl vybrat motor znova, nikdy bych si 1.6ku nekoupil. Vyhrála by to 1.4 turbo a nebo ta 1.8. 1.6 je na Cruze lenoch a spotřeba se od 1.8 skoro neliší.
Cruze 1,8 WTCC , carbon flash
Co s tím naděláš, když nic lepšího nenabízej...
Ta 1.8-ka je prostě to nejmenší zlo, a proto jsme si jí taky pořídili, že...
Ta 1.8-ka je prostě to nejmenší zlo, a proto jsme si jí taky pořídili, že...
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
pekne si to napisal ! chodis do roboty TV->KE ?JaM píše:mam Cruze 2.0 LT(Z) druhy rok, momentalne je moja dlhodoba spotreba na 6.1l/100km (nulovane pri 15000km). najazdene za dva roky mam 50.000km, denne robim 100km (50km do prave a 50 naspat domov). Za dva roky, okrem zaseknuteho zamku na kufri (vymeneny spinac v ramci zaruky) s autom nebol ziadny problem. Pocas zimy mi spotreba sla dole na 5.9, v lete vyskocila na 6.1, co predpokladam ze ma na svedomi vacsi profil pneumatik (letne 17" zimne 16") a samozrejme klimatizacia. Jazdim standardne, nevleciem sa, sem tam si pridam, hlavne do kopca (Dargov) kedy za sebou necham hocikoho.. Cruze je celkom zabavne auto na jazdenie, a zatial rozmyslam, ze ho po 4 rokoch vymenim za novu generaciu Cruze, alebo mozno pojdem do niecoho vacsieho. Ak by som mal menit znacku, tak o Oktavii neuvazujem ani nahodou, za tie peniaze radsej Mazdu6.
-
JaM ->Amen. Presne si to vystihol...add2 - ktory oturbeny benzin zere 5L/100KM? to auto chcem vidiet a ak to je pravda, v momente zacnem rozmyslat o vymene auta...
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
Osobně jsem řešil taky jestli octavku v combi nebo Cruze SW. Nakonec rozhodla cena a výbava pro Cruze SW LTZ 2.0 diesel věřím filtr pevných částic se bude vypalovat jak má, osobně mě u 1.8 benzínu odradila spotřeba. Jinak octávka ve stejné cenové hladině jako plná palba u Cruze nabízí pouze základní výbavu a ta je hrozná. Mi osobně octavia v rozumné konfiguraci vycházela na 600 000. Kdežto Cruze SW pořídíš i za 400 000 Kč
Chevrolet Cruze SW 2.0 Diesel LTZ
Tak ja rozhodne cruze!!
Auto som kupil v ciernej metalize vo vybave lt+ 2.0 diesel 163ps 6m cisto nove na fleet 14850e.
Koktavka by ma vysla 21500e vo vybave elegance +xenony ale 15"kola a bol to vypredaj skladu koli novej generacii.Oktaviu som chcel priblizne s "rovnakym" vykonom 140ps a 6manual.6manual bol pre mna dolezity koli jazdam na dialnici.Preto som 1.6 nechcel ale aj koli vykonu.
A spotreba???Chodte na spritmonitor.de a porovnajte spotrebu!Rozdiel do 0.5l my zato nestoji!!
Zas ak chce niekto oktaviu tak nech si ju kupi.
Znacka chevrolet je jedna z mala co ma fleetove ceny uz na jedno auto pre firmu.
Koktaviu ma skoro kazdy a je to nudne auto co sa interieru aj exterieru tyka.Cruze je nadherny.
Auto som kupil v ciernej metalize vo vybave lt+ 2.0 diesel 163ps 6m cisto nove na fleet 14850e.
Koktavka by ma vysla 21500e vo vybave elegance +xenony ale 15"kola a bol to vypredaj skladu koli novej generacii.Oktaviu som chcel priblizne s "rovnakym" vykonom 140ps a 6manual.6manual bol pre mna dolezity koli jazdam na dialnici.Preto som 1.6 nechcel ale aj koli vykonu.
A spotreba???Chodte na spritmonitor.de a porovnajte spotrebu!Rozdiel do 0.5l my zato nestoji!!
Zas ak chce niekto oktaviu tak nech si ju kupi.
Znacka chevrolet je jedna z mala co ma fleetove ceny uz na jedno auto pre firmu.
Koktaviu ma skoro kazdy a je to nudne auto co sa interieru aj exterieru tyka.Cruze je nadherny.
Naposledy upravil(a) Stanoduso dne pon srp 19, 2013 22:14, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet cruze cierny 2vcdi 163k lt+
Ford Focus 1,6 74kw 2011
Ex:Skoda Fabia RS 1,9tdi 130k
Peugeot 206
Ford Focus 1,6 74kw 2011
Peugeot 206
pekne si to napisal...
spatne ked sa na to kuknem tiez by som isiel do cruza SW a dizel mozno aj ta slabisa varianta 130ps -> nie zeby som s orlikom nebol spokojny ... ale uz len koli cene lebo by to bolo super auto a este lacnejsie a ked som kupoval orla SW este nepredavali.
spatne ked sa na to kuknem tiez by som isiel do cruza SW a dizel mozno aj ta slabisa varianta 130ps -> nie zeby som s orlikom nebol spokojny ... ale uz len koli cene lebo by to bolo super auto a este lacnejsie a ked som kupoval orla SW este nepredavali.
SW som chcel aj ja ale rozmerovo 7cm do dlzky a uz sa my nezmestilo na lod kde pracujem a dochadzam vlastnym autom.SW je kus nadherneho auta Povodne som ho chcel objednat ale bohuzial nezmesti sa na lod.Ale zas ja som mal moznost kupit za tu cenu sedan a nebolo ocom Za 163 k je ta cena "rozpravkova"!
Chevrolet cruze cierny 2vcdi 163k lt+
Ford Focus 1,6 74kw 2011
Peugeot 206
Ford Focus 1,6 74kw 2011
Peugeot 206