Taky Tě tu pěkně vítám a přeju pěkné čtení a mnoho rad od ostatních. Jinak vidím, že jste usměvavá šťastná rodinka, takže paráda Doufám, že Vás potkám na nějakém vedlejším srazíku či na hlavním srazu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Scorpion.11 píše:Taky Tě tu pěkně vítám a přeju pěkné čtení a mnoho rad od ostatních. Jinak vidím, že jste usměvavá šťastná rodinka, takže paráda Doufám, že Vás potkám na nějakém vedlejším srazíku či na hlavním srazu
Díky, menší chlubení od 2.4. 2013 manželé takže Orel byl takový manželský dárek který jsme si nadělili
Budu na srazu 11.5. v Ostravě a snad stihneme i nějaký jiný, chtěli bychom
Na tu černou se hodí chrom doplňky,neuvažuješ do budoucna
Jinak super volba s tím znakem
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Scorpion.11 píše:Taky Tě tu pěkně vítám a přeju pěkné čtení a mnoho rad od ostatních. Jinak vidím, že jste usměvavá šťastná rodinka, takže paráda Doufám, že Vás potkám na nějakém vedlejším srazíku či na hlavním srazu
Díky, menší chlubení od 2.4. 2013 manželé takže Orel byl takový manželský dárek který jsme si nadělili
Budu na srazu 11.5. v Ostravě a snad stihneme i nějaký jiný, chtěli bychom
No tak to blahopřeji dvojnásob já se ženil taky 2.4.2005 a žena má v ten den narozeniny .Tak si to aspoň pamatuju
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
Orel v černé to jsou pohřebáci a nikdo mi to nerozmluví. Ale nic proti. Prostě Chevy nabízel mizerný barvy proto má každej bílého. Kdyby byla modrá pak by to bylo úplně jinde. Nejprodávanější barva loňského roku u nových aut je bílá.
hoza píše:Orel v černé to jsou pohřebáci a nikdo mi to nerozmluví. Ale nic proti. Prostě Chevy nabízel mizerný barvy proto má každej bílého. Kdyby byla modrá pak by to bylo úplně jinde. Nejprodávanější barva loňského roku u nových aut je bílá.
Modrou si musíme udělat sami
Mě by Orel přišel jako pohřebák kdyby měl na sobě více zlaté, tak se mi zdá v pohodě. V bíle jsme ho chtěli i my, nakonec jsme rádi za černou. Mě by se líbila modrá jakou mají závodní speciály Cruze ve WWTC