jelikoz mas v navodu napsano ze to nemas pouzivat k nabijeni, tak to k nabijeni nepouzivam a mne to telefon stiha nabijet.
jinak dneska mi vyskocila chyba windows postnu neprilis kvalitni fotku pozdeji
Máš pravdu...tedka to čtu. Ale každý elektrotechnicky znalý člověk musí uznat, že je to absurdní ...Prej protože tam vzniká teplo ....to by tam teda musel být přechodový odpor jak prase a téct tam aspon ampéry, né miliampéry, který tam frčí. Takže to určitě nebude důvodem, proč se tam nemají nabíjet founy...
Jak ovlivníš u telefonu aby se nenabíjel když ho připojíš někam do USBčka kabelem ? iPhon to podle mně neumí a nabíjí se kdykoliv ho někam píchneš. Leda mu vyhubovat nebo vyhrožovat
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
to muj kretenskej telefon umi no nenabijet se. pac mam 2 rezimy, usb drive nebo charge. ale teda pri usb drive mi nefunguje jaksi telefon a je z toho flashka
Krtek píše:Jak ovlivníš u telefonu aby se nenabíjel když ho připojíš někam do USBčka kabelem ? iPhon to podle mně neumí a nabíjí se kdykoliv ho někam píchneš. Leda mu vyhubovat nebo vyhrožovat
Vždyt já CHCI, aby se to nabíjelo. Ale bohužel to mají asi proudově omezený a to USBčko prostě nestačí dodat tolik šťávy, aby se nabíjel, když tam mám zapnutou navigačku například. Nyní to funguje tak, že se akorát vybíjí pomaleji než kdybych nebyl vůbec připojenej
O víkendu došlo k totálnímu "zamrznutí" MyLynku. Po nastartování se slabě podsvítí základní obrazovka s logem a tak to zůstane po celou dobu. Jediné na co reaguje je kamera zpátečky. Dnes budu volat do servisu a uvidíme. Dám vědět, jak jsem dopadl.
Už jsem to někde psal, za chladnejšího počasí se to může občas stat.
Myslím že už jsi o tom jednou psal že se ti to seklo, ted v zimě se mi to ještě nestalo ale minulém roce asi 5x
Nemám sice My Link ale i ně se občas stalo že to "zamrzlo" nebo neukazovalo nějaké funkce.
Stalo se mi to i ve Passatu nebo v Opelu, hold elektronika občas pozlobí.
Myslím že v servisu ti řeknou to samé, jedině že by se ti My Link už vůbec nerozchodil.
Mě po opětovném nastarování vše funguje bez problému.
...je pravda že se mi to už stalo, ale po opětovném nastartování vše OK. Ale teď už to nejde čtvrtý den a auto je garážované, takže to asi zimou nebude.....
...včera návštěva servisu v K.Varech. Docela na mne koukali jako z "jara" co prý mám za problém s navigací (telefonicky jsem nahlašoval nefunkční MyLink). To bylo první co mne zarazilo že vůbec nevěděli co MyLink je. Přes diagnostiku nic nezjistili a že budou muset volat do ústředí . Dneska budu kontaktovat Plzeň, kde jsem kupoval a doufám že budou více v obraze - dám vědět.
hmm. Tak ja uz jsem na tom stejne. Rano nastartuju a mylink je seklej na boot screenu 10 restartu a furt to samy. Syavim se v servisu za chvili, tak uvidime.