Chevrolet Orlando tuning / styling
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chevrolet Orlando tuning / styling
Jinak kámoš Kominik tahá vozejk a spotřeba stoupla asi o 1,5litru
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
- Reklama
-
ahojte, konečne som sa odhodlal dať fóliu (3M carbon) na kapotu a do znakov. koncom leta
ma ešte čaká práškové farbenie diskov na čiernu lesklú. budem práškovať tieto pôvodné 16".
ako sa vám to páči?
dik
Miro
ma ešte čaká práškové farbenie diskov na čiernu lesklú. budem práškovať tieto pôvodné 16".
ako sa vám to páči?
dik
Miro
- Přílohy
-
- 20120617_173418.jpg (199.33 KiB) Zobrazeno 5380 x
Chevrolet Orlando 1.8 LTplus, biela
Máš to pekné Ale škoda toho znaku
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Prepáč mi to, ale vyzerá to tak ako keby si menil kapotu za nový, ktorý je natreta so základovkou čiernou. A čaká na lakovanie. Ja by som to riešil trošku ináč.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
je to hezké,to se musí nechat ale je to takové nemastné neslané,jak říká Lomngi vypadá to jako by se ta kapota chystala na lak,já bych to také řešil trošku jináč
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
-
no v reále to vyzerá trochu lepšie a štruktúra carbonu je vidieť, keď budú
strieknuté disky na čierno bude asi jasné čo tým chcel autor povedať.
strieknuté disky na čierno bude asi jasné čo tým chcel autor povedať.
Chevrolet Orlando 1.8 LTplus, biela
Je to pěkné a toho znaku škoda není kdykoliv se dá ta 3m sundatsmire666 píše:Máš to pekné Ale škoda toho znaku
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Osobne bych to spis dal na strechu, auto by to opticky snizilo, ale tato moda uz je tak rozsirena ze originalni to neni a ver ze brzy nebudes sam ve tvem okoli kdo to bude mit.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Co takle cele do carbonu a nebo cerneho matu to by bylo
Tak ta kapota nic moc a pokud tomu dáš černé kola 16 tak to bude ještě horší.
Kola jsou na takové velke auto moc malý a tý je ještě opticky zmenšíš černou barvou.
Černe kola jsou pecka ale věčší a v jiném designu. Kapotu bych rozhodně nelepil celou, ale jenom část.
A jak psal Milosh pokud už kapotu, tak i střechu. Auto to opticky posadí a věčší černé kola tomu dají šťávu.
Kup věčší černe kola a tyhle jsi nech na zimu.
Jinak pokud se ti to líbí, tak se na naše rady vyser, každému se líbí něco jiného.
Kola jsou na takové velke auto moc malý a tý je ještě opticky zmenšíš černou barvou.
Černe kola jsou pecka ale věčší a v jiném designu. Kapotu bych rozhodně nelepil celou, ale jenom část.
A jak psal Milosh pokud už kapotu, tak i střechu. Auto to opticky posadí a věčší černé kola tomu dají šťávu.
Kup věčší černe kola a tyhle jsi nech na zimu.
Jinak pokud se ti to líbí, tak se na naše rady vyser, každému se líbí něco jiného.
Carthell Prg
Nebo udělat kapotu+střechu+5té (zadní) dveře
tu kapotu bych nedával celou ale jenom část + střechuPoky Ul píše:Nebo udělat kapotu+střechu+5té (zadní) dveře
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Nám jezdí po Ul takový orel (leták dostal ale nic ) ta černá střecha nevipadá vůbec zle
berte tento moj nazor tak, ze nikoho z vas nekritizujem, len mi neda nenapisat ho
ked pozeram na vsetky tieto stylingove a tuningove blbosti, tak nejako nerozumiem, preco to vsetko robite. auto, ktore sa pohybuje v meste a dennodenne parkuje na miestach, kde parkuju aj ine auta, je spotrebny tovar, pri ktorom sa automaticky pocita s tym, ze bude poskriabane, pripadne tuknute inymi vodicmi. a keby som si za par desiatok (nehovoriac o stovkach) eur kupil a nainstaloval nejaku tuningovu cacku, ktoru mi takyto blbec odrazi a znici, tak by ma islo hodit o zem...
a ked si spocitam, ze servisne prehliadky, olej, kazdorocny servis klimy, vymena oblozenia, pripadne inych opotrebovanych suciastok stoja zopar stoviek a k tomu si pripocitam este cenu pneumatik, ktore je potrebne menit kazde dva roky v hodnote cca 400-500 eur, nadobudam pocit, ze tu vsetci zarabate dost slusne prachy, ked mate peniaze na skraslovanie vozidla, ktore realne vidite aj tak iba par sekund denne pri prichode k autu a otvoreniu dveri. sadnutim za volant cela nadhera konci...
a cierny karbon na akejkolvek casti auta znamena iba to, ze na tej casti auta bude najviac vidiet spinu a nie ciernu karbonovu nadheru.
v zasade je to vasa vec, ked v tom vidite zmysel, no mne tento zmysel ostava totalne utajeny. fakt neberte v zlom to, co tu pisem, ja respektujem, ze niekoho to bavi a je to skratka tak, no nerozumiem tomu. mozno mi to niekto z vas vysvetli.
ked pozeram na vsetky tieto stylingove a tuningove blbosti, tak nejako nerozumiem, preco to vsetko robite. auto, ktore sa pohybuje v meste a dennodenne parkuje na miestach, kde parkuju aj ine auta, je spotrebny tovar, pri ktorom sa automaticky pocita s tym, ze bude poskriabane, pripadne tuknute inymi vodicmi. a keby som si za par desiatok (nehovoriac o stovkach) eur kupil a nainstaloval nejaku tuningovu cacku, ktoru mi takyto blbec odrazi a znici, tak by ma islo hodit o zem...
a ked si spocitam, ze servisne prehliadky, olej, kazdorocny servis klimy, vymena oblozenia, pripadne inych opotrebovanych suciastok stoja zopar stoviek a k tomu si pripocitam este cenu pneumatik, ktore je potrebne menit kazde dva roky v hodnote cca 400-500 eur, nadobudam pocit, ze tu vsetci zarabate dost slusne prachy, ked mate peniaze na skraslovanie vozidla, ktore realne vidite aj tak iba par sekund denne pri prichode k autu a otvoreniu dveri. sadnutim za volant cela nadhera konci...
a cierny karbon na akejkolvek casti auta znamena iba to, ze na tej casti auta bude najviac vidiet spinu a nie ciernu karbonovu nadheru.
v zasade je to vasa vec, ked v tom vidite zmysel, no mne tento zmysel ostava totalne utajeny. fakt neberte v zlom to, co tu pisem, ja respektujem, ze niekoho to bavi a je to skratka tak, no nerozumiem tomu. mozno mi to niekto z vas vysvetli.
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra