Ferry CRUZE Carbon
Moderátor: Blue Lanos
Re: Ferry CRUZE Carbon
jo taky mám kryt motoru od Carmaxu a zrcátka atd atd.
Pan Hudec je borec
Pan Hudec je borec
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
už je doma
Takže nastudovat postup a hurá pod motůrek
Takže nastudovat postup a hurá pod motůrek
vítej do klubu
Zdravim, ten kryt motoru tam nieje od vyroby alebo si tam davate nejaky lepsi? Ak tam nieje od vyroby, naco je potom dobry?
Cruze Hb 1.8 vybava LT+
uz je doma
Není bohužel. Už je ten motor. prostor teď pěkně zasr...., tak s tímhle to doufám bude lepší.
Zajímavý okamžik v historii vozu
cha já mám o dva víc
Plná nádrž?
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
jj plná....však vidíš tu průměrnou spotřebu
Po vzoru a radách kolegy VIP nalepeny reflexní pruhy.
Téééda, to je pro mě pocta. Máš to perfektní. A dělal jsi ty vnitřní části vyšší než venkovní? Víš jak jsme se o tom bavili?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
jj tak jak si doporučil....myslím že dobrý
Víc než dobrý . Tak jsme teď dva .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Navigace ( přehrávač i handsfree ) konečně dorazila a zvolil jsem umístění alá p.e.l.o. ...... naprosto vyhovující
A konečně jsem se dostal k uložení rezervy i s podložením podlahy kufru, aby to k něčemu vypadalo....díky brady za poskytnuté rozměry
A za týden hurá na dovolenou. Nabíráme směr Karlovy Vary, takže kdo uvidí černýho krasavce s libereckou značkou troubit a mávat doporučeno