Eagle ReWegar
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Eagle ReWegar
NO musim spomalit (musism setrit na zimni obuti) takze zatim nic zasadniho
V pondeli to bude zacerneni znaku 3D carbonem (uz sem o tom uvazoval pred koupi auta a jak sem zde koukal tak nebudu prvni, tak se snad ti co to maji nebudou zlobit).
Dale se chystam na ten bilej ramecek SPZ kam si vyrezu asi www.chevroletclub.cz
A co bude dal o tom si dnes necham zdat
V pondeli to bude zacerneni znaku 3D carbonem (uz sem o tom uvazoval pred koupi auta a jak sem zde koukal tak nebudu prvni, tak se snad ti co to maji nebudou zlobit).
Dale se chystam na ten bilej ramecek SPZ kam si vyrezu asi www.chevroletclub.cz
- Reklama
další kdo bude zakrývat zlatý symbol krásyReWegar píše:NO musim spomalit (musism setrit na zimni obuti) takze zatim nic zasadniho
Dale se chystam na ten bilej ramecek SPZ kam si vyrezu asi https://www.chevroletclub.cz
stím rámečkem to chcu taky,jen sem se k tomu nedostal ještě a musím někde hlavně objednat
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
No prijde me ze je to hrozne sviti tak uvidim sundat se to da vzdy ne? Treba se me to rozlezi.
Ad ramecek pocitam ze chces bilej text ze? Stejne to sem pak dam k mani tak si to muzes rpevzit a jen reknes ze to chces v te a te barve
Ad ramecek pocitam ze chces bilej text ze? Stejne to sem pak dam k mani tak si to muzes rpevzit a jen reknes ze to chces v te a te barve
jéééé supéééérReWegar píše:No prijde me ze je to hrozne sviti tak uvidim sundat se to da vzdy ne? Treba se me to rozlezi.
jj ten znak je na každém mě se třeba líbí ta zlatá a neměnil bych
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Sakra ty me snad zlomis a necham to zlate
Já bych na bílým dal bílej "karbon", někde jsem to viděl a vypadalo to velice dobře!
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
bilej karbon me taky napadl ale nejak zatim nemohu najit nikde takovej arch abych nemusel kupovat metr za 2000
Kurna jen sem to dopsal tak jsem nasel schudnou velikost
Kurna jen sem to dopsal tak jsem nasel schudnou velikost
Naposledy upravil(a) ReWegar dne ned kvě 27, 2012 00:23, celkem upraveno 1 x.
To udáš, vás bezbarvejch je tady dost a až to uvidí, bude to každej chtít!
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
No uvidim bilej carbon je objednanej tak to testnu. Ale nejsem si jist s tou cernou to bude kontrastni ale bilou? no uviidme
jj uvidíš,také jsem zvědavej ale já znak nebudu měnit,jsem hrdý na zlatý znakReWegar píše:No uvidim bilej carbon je objednanej tak to testnu. Ale nejsem si jist s tou cernou to bude kontrastni ale bilou? no uviidme
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Servus jsem na chatě tak píšu z mob.tel a včera jsem dál znak taky do cerneho carbonu až budu doma dám sem foto
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
jééé další kdo kazí pýchu a chloubu Chevroletu nic ve zlém,je to každého věc ale dej fotky,na té bílé to může být zajímavéPoky Ul píše:Servus jsem na chatě tak píšu z mob.tel a včera jsem dál znak taky do cerneho carbonu až budu doma dám sem foto
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Nejsem odborník, ale myslím si že znak Chevroletu je dán svým tvarem a barvou, který na základě něčeho vznikl. Když už není zlatý, tak to vlastně není Chevrolet. Já se za značku nestydím i když mám nejraději fialovou, tak ji nechám barvu jaká je, protože většina hned ví, co je to značku.
Tak ja se za tu znacku take nestidim me se to logo i libi jen k te bile se me ta zlata nezda no kor kdyz je ten znak tak velkej.
Jinak je taky mozne ze to zustane zlate pokud se me anoi jedna z danych variant nebude libit
Jinak je taky mozne ze to zustane zlate pokud se me anoi jedna z danych variant nebude libit
Všem se vám líbí, tak proč chcete sakra měnit tu barvu? Asi se vám nelíbí.