Moje nové Avejko 1,3 diesel 95k
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Moje nové Avejko 1,3 diesel 95k
Dakujem velmi pekne keby to kleslo na 4 litre nebol by som proti
Chevrolet Aveo LTZ 1,3D SDE 95 k
Renault Megane II 1,4 16 V (predané)
- Reklama
Už mám 1200 km ale nejak spotreba nejde dole asi to bude tým, že to s avejkom sa nedá jazdiť vpohode to laka objehať keby ste videli tie nervy tých namyslených na octávkach a passatoch ktorý majú problém ma obehnuť
Inač strašne sa mi páči čierny znak ako má Sergej neviete mi poradiť ako mám postupovať na to?
Inač strašne sa mi páči čierny znak ako má Sergej neviete mi poradiť ako mám postupovať na to?
jednoducho kúp foliu a vyrež predbežný tvar a rozmer a nalep.
A tych 1200km to máš čo? veď to nemaš ani vypaleny výfuk od základnej farby. a nie že zabehnuty motor.
Na to počkaj ešte Tak 20tisíc.
A tych 1200km to máš čo? veď to nemaš ani vypaleny výfuk od základnej farby. a nie že zabehnuty motor.
Na to počkaj ešte Tak 20tisíc.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
aha ja som myslel, že to nejakých 2000 km na zabehnutie stačí je to moje prvé nové auto pred tým som mal jazdenku tak som také neriešil
a s tou foliou ďakujem
a s tou foliou ďakujem
Super volba, keby bolo k dostaniu vtedy ked som kupoval tak ho mám tiež v nafte. Neboj ono to ešte pojde dole. Ja teraz už ale nelutujem nakolko C3 Picasso je prve auto kde si nešucham nohy o volant a za mna sa v pohode spracem aj sám. A jazdím za 8l LPG čo je asi v prepočte 3,76 L benzínu. Eugo žltásek mal na dlhej trase do chorvátska spotrebu 6,4 l benzínu. To len tak na okraj aby si vedel.
Škoda Roomster TSI
Ono aj tak je to dobre z Popradu, keď som šiel do Košíc som mal priemerku 4,3 l a cestou späť sa to vyšplhalo na 4,8 ale aj tak je to dobre oproti meganu riadny rozdiel a čo je hlavne cestujúci na zadných miestach majú viac miesta takže ja som spokojný
A tiež rozmýšlame či nepôjdeme na avejku do chorvátska kvôli spotrebe lebo Renault Espace je väčšie a pohodlnejšie na také cesty ale spotreba o 3 litre väčšia
A tiež rozmýšlame či nepôjdeme na avejku do chorvátska kvôli spotrebe lebo Renault Espace je väčšie a pohodlnejšie na také cesty ale spotreba o 3 litre väčšia
Tak ked pojdeš na Aveu tak tam možeš byť za ten rozdiel v spotrebe o 1 den dlhšie. Aj ja už počítam dni na odjazd do Chorvátska. Už len 17 a potom v sept. ITA
Škoda Roomster TSI
Dnes bol vyletik s priatelkou na spišske trhy a stanok tam mala firma MAD a na moje stastie mali špecialne na trhy akciu na potahy. A ja som samozrejme neodolal a hned som si objednal potahy leather look kombinacia ciernej a sivej koze za skvelych 200 € no nekup to samozrejme v cene mi to pridu aj natiahnut.
Budem sice musiet pockat mesiac ale zatu cenu tyzden hore dole
Mato_PP píše:Dnes bol vyletik s priatelkou na spišske trhy a stanok tam mala firma MAD a na moje stastie mali špecialne na trhy akciu na potahy. A ja som samozrejme neodolal a hned som si objednal potahy leather look kombinacia ciernej a sivej koze za skvelych 200 € no nekup to samozrejme v cene mi to pridu aj natiahnut.
Gratuluju k novému aveuu Má to trurbo? někde jsem četl, že jo..ale netuším jinak sem prosím dej fotky až budeš mít ty potahy, ty bych chtěl taky ale radši bych nejdřív chtěl vidět jak to vypadá přímo v autě tak ať to hlavně dobře slouží
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Jasne ze ma turbo, ktore krasne taha a hned ako to bude na aute to vyfotim a nahodim sem fotky, ale co mam znamych tak co od nich mali potahy vsetci su spokojni
tak to je paráda ..přijedeš se ukázat na sraz?
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Vsetko zalezi od financii ale budem sa snazit
Hm moc hezké já mám už horečku jdu do 1,4 LT+ černá karbon převzetí začátkem září přeji Ti hodně kilometrů
nejdúležitější je ráno se probudit
Čakanie bolo dlhé, ale nakoniec dorazili
a ďalšie