Ta verze na posledním obrázku od ReWegara se mi fakt zdá nejlepší, navíc "EAGLE SQUDRON", ačkoliv nejsem zrovna zastánce anglickejch názvů, se mi líbí, je to dobrá slovní hříčka! Nevadí, že to někdo nebude chápat, kdo má vědět, ten vědět bude!

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Tak v tom stebou souhlasím na 100%dadif píše: navíc "EAGLE SQUDRON", ačkoliv nejsem zrovna zastánce anglickejch názvů, se mi líbí, je to dobrá slovní hříčka! Nevadí, že to někdo nebude chápat, kdo má vědět, ten vědět bude!
no je to jen slovíčkaření tak se líbí 5 a 1 ne. Myslím, že je to stále o většině jestli je to že se líbí nebo jaké budedadif píše:No nevím, nechci do toho moc rejpat, ale podle hlasování nevítězí dvoukřídlá verze, pouze se 5 lidem líbí a jednomu (mě) ne. Ale na výběr nebylo...
S tím souhlasím taky se mi více líbí ty webovky na tom podčíselníku než někde nalepený, ale mazec to bude stím znakem. Necháme si samozřejmě poradit od profíkaReWegar píše:No to hlasovani spise beru jako zda ze tento styl libi nez konkretni provedeni.
Jako grafik kterej se timto zivi bych opravu byl pro jednokridlou variantu puvodni s webovkana na ramecku SPZ
Tak a ted me ukamenujte
PS: je jasne ze se nikdy vsichni nesejdou, co clovek to nazor a vkus...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |