Taky už mám foto jak jsem snížil :)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nevtipkuj, frajere, teďka jsem jel za 8,5. Ty 4 litry navíc u mě dělá město, protože ve městě najezdím 90 %.Pajda píše:Spotřebu podle fotky nepoznáš.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Já nevtipkju, ale za 12 - 13 litrů jezdím v zimě, ale to jezdím jen asi 2 km ráno a pak 2 km večer, s tím, že večer jedu do dost prudkého kopce.
Jenže auto je 2 litr a váží 1,5 tuny prázdné. ale je trochu větší než Nexie
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
No tak to není zas o tolik větší, než nexiePajda píše:Já nevtipkju, ale za 12 - 13 litrů jezdím v zimě, ale to jezdím jen asi 2 km ráno a pak 2 km večer, s tím, že večer jedu do dost prudkého kopce.
Já ať dělám, co dělám, nad deset se prostě nedostanu ...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
No ne, fakt, jel jsem 160 km svižně a spotřeba 8,5 l, což je OK.
Vě městě taky jezdím 2-15km úseky a to asi 6x denně, takže proto ta spotřeba... a navíc, když potkáš na semaforech nějakého závodníka, tak nedej si závod, že?
Vě městě taky jezdím 2-15km úseky a to asi 6x denně, takže proto ta spotřeba... a navíc, když potkáš na semaforech nějakého závodníka, tak nedej si závod, že?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivan píše: a navíc, když potkáš na semaforech nějakého závodníka, tak nedej si závod, že?
ale Peca prece nejezdi porad stejnym smerem,ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
KOUKAM, ZE UZ STE MI Z TOHO UDELALI PEKNY OT
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
dikS.v.o.b.i.k píše:Miloshy,fakt moc pěkný....Sem zvědav na to,až to snížim já,budu to mít koncem týdne,dam sem hned foto...A jak je to s tima dírama,dělá to velký rány když nějakou přejedeš??Já fakt asi domů nezajedu...A na tich alu to vypadá moc pěkně...
Rany to nedela, jen to obcas poskoci, kdyz je vic nerovnosti za sebou, ale jinak jsem navysost spokojeny
hmm, tak uz je to tema zase obracene, snad ve stredu uz zase bude snizeni pryc a ja se projedu tam, kam jsem ted nedojel
Vole, foto uz sem nikdy nedam a v Milovicich zaparkuju hned ve vesnici a dojdu na ten sraz pesky