![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Nech si fakt raděj od někoho udělat diagnostiku a budeš hned chytřejší
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Hajzli!Uz mam skusenost stym!Ked ide o reklamaciu tak budu natahovat cloveka mesiac!Ale ked to zaplatite,tak to vam dodaju na druhy den!Jarre píše:Zdravím, sľúbil som opísať skúsenosť po výmene škrtiacej klapky: Klapku mi v servise vymenili, ale nastaviť som musel ísť do servisu Chevrolet, lebo len tam majú originál softvér a auto išlo ako hodinky, ale len dočasu. Asi pred polrokom párkrát počas jazdy "cuklo", a na voľnobeh otáčky vyskočili a potom nič. Pre istotu som zašiel do servisu, ale tam nenašli nič. Minulý piatok som chcel naštartovať a - otáčky spadli a motor "zdochýňal". Zašiel som zase do servisu, urobili diagnostiku a zistili, že zase je zlá škrtiaca klapka. Nakoľko bola menená pred rokom a pol, dohodol som sa, že ju pošlú na reklamáciu, ale problém je v tom, že auto potrebujem na dopravu do práce, a oni mi povedali, že vybavenie reklamácie môže trvať aj 30 dní, objednal som ďalšiu novú klapku, za nejakých 250 € a teraz vo štvrtok mi ju majú namontovať. Riadiacu jednotku prepli na núdzový režim, takže motor ide parádne, bez obmedzení, ale s tým, že sa môže kedykoľvek prepnúť, a otáčky spadnú zase. Naviac, keď som odchádzal zo servisu, všimol som si, že svieti kontrolka ABS, tak som sa ich spýtal, že prečo, tak vraj je chyba v snímači na prednom pravom kolese, takže ho treba vymeniť za nejakých 40 €, pritom doteraz som nemal žiadny problém s ABS. Mám taký zlý dojem, že ma začínajú v servise "poťahovať". Ja som laik, a takýmto veciam sa nerozumiem, nevie niekto skúsenejší niečo k tomu napísať ? Ďakujem.
Som sa riadne zasial, ze ukrajinsky benzin.Jarre píše:Zdravím ! No, škrtiacu klapku mi vymenili ale po mesiaci mi oznámili, že reklamácia nebola uznaná, lebo som jazdil na benzín z Ukrajiny.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |